ukradená antena

Vše o zapojení repro, radia atd..
Odpovědět
Psychopath
Kontaktovat uživatele:

ukradená antena

Příspěvek od Psychopath »

ahojte.. někdo mi na aute ukradl antenu a chci si koupit novou.. ale nevim vubec jakou.. je to jedno kterou si vyberu nebo to je nejaky urcity typ
Per aspera ad ASTRA G
Reklama

Fritol
Kontaktovat uživatele:

Re: ukradená antena

Příspěvek od Fritol »

vecina Oplu ma stejny Pruty (anteny). takze si myslim ze je jedno jaky si koupis proste prijd do opla a rekni ze bys potreboval antenu (prut) na Astru G :) a je to :)
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika: op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex »

Astra má dva druhy závitů..... myslím že 4 a 5 mm ... tak na to bacha, jinak je to jedno jaký prut..
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A.P.

Příspěvek od A.P. »

Protože jsem ze stejného města tak už mám taky tuto zkušenost . Mě jakýsi deviant který po Havířově krade antény už připravil o tři. V oplu prý nová vyjde na 700kč. já mám obyčejnou za 100.- a nějaký rozdíl sem nezaznamenal. Nakonec kupovat pokaždé origo by se dost prodražilo. Antény kupuju naproti finančáku v autodílech.
OPEL ASTRA 1,6 16v 3dv.
APiK

Příspěvek od APiK »

Prut antény kup ten, co má kolem dokola omotaný ten drát. Takovou tu hladkou mrchu nekupuj.
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
pepik
Bydliště: vlevo za pravim rohem stredne u prostred nahore smerem severojih = Praha :D

Příspěvek od pepik »

mel sem podobnej proeblem ale trozku jinej ten ze kdyz sem pucil nekumu auto a on snim jel do micky tak ji zapomel sundat :( no co se dejou horsi veci :D ale kupoval sem takovej set (mala antenka + 3 redukce ) stalo to asi 80korun a nestezuju si na signal :) myslim ze sme to kupoval v globusu
FFS-flip flop simson a na nem dalsi ruzne blbosti ale par uspesne vyhranejch soutezi za sebou maa :D ( http://www.youtube.com/watch?v=2xeThFUemyE&NR=1 )

OPEL ASTRA G CARAVAN 2.0 DTi Confort + AEZ 17´´ na 8J + cerne AE + kozenej vnitrek a dalsi veci v interieru :) + 2x garfild za oknem :D
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

A taky si kup tu s tím mosazným závitem ta s tou hliníkovou mrchou ti tam zatuhne a když by si jí někde urazil, tak budeš sundavat celou anténí základnu, aby si jí dostal ven, to mám z vlastní zkušenosti 8)
Mobil : 602318645
Štráda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Štráda »

ti jí dám klído za poštu,nebo na srazu,pokud chceš origo prut na ryby od hopla,válí se mi v garáži! :lol:
High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Psychopath
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psychopath »

hmm. chci se jeset zeptat.. co takove ty male anteny ve tvaru ploutve atd.. mohlo by to na astre byt? pokud ano, je to slozite nasadit?
Per aspera ad ASTRA G
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

být by to mohlo, ale nebude to moc hrát
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
new-name
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od new-name »

Frydex píše:Astra má dva druhy závitů..... myslím že 4 a 5 mm ... tak na to bacha, jinak je to jedno jaký prut..
jj, je to pětka, zajdi do každýho druhýho elektra neho autohify či vrakoviště a řekni že chceš prut na anténu s pětkovým závitem :wink:
Jak píše Apik, tak ta je nejlepší a za pár kaček a nebo si kup nějakou tuningovou :wink:
Obrázek Obrázek Obrázek

jezdím kObrázek
adam09
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam09 »

Psychopath píše:hmm. chci se jeset zeptat.. co takove ty male anteny ve tvaru ploutve atd.. mohlo by to na astre byt? pokud ano, je to slozite nasadit?
Astra má v anténě ostřikovač. Tak by se to musel nějak upravit, aby byl i v ,,ploutvi"
[color=red][size=100][b][u]>>>DIAGNOSTIKA Kladno,Praha kdyby tak SZ<<<[/u][/b][/size][/color]

PRODEJ moje coupe Z22SE

https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=40&t=22659&p=384981#p384981
Odpovědět