Pronájem Garáže
Pronájem Garáže
Dostal jsem nabídku pronájmu garáže v ulici ve které bydlím. Jedná se o garáž protějšího rodinného domu (starší paní, která jí nevyužije). Garáž má elektriku. Její představa je 700-800 Kč za měsíc. Jezdím denně. Naše ulice je klidná, místo k parkování najdu vždy (někdy jen s obtížemi, ale vždy). Máme tu průjezd zakázán a ulice není nijak široká. Parkuje se po obou stranách ulice a sklápí se zrcátka (místní vyhlášená povinnost). Tak já nevím, moc se mi do toho nechce. Ale poraďte prosím.
Hlasovat můžete až pro 3 volby!
Hlasovat můžete až pro 3 volby!
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- Reklama
Re: Pronájem Garáže
Trdlo: pokud jsi hlasoval 3x (což určitě ano), tak to jsi mi teda pomohl.
Ale jinak máš ve všech případech pravdu. 

Dvakrát. 4 a Poslední možnost.....APiK píše:Trdlo: pokud jsi hlasoval 3x (což určitě ano), tak to jsi mi teda pomohl.Ale jinak máš ve všech případech pravdu.

END
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
mě dneska jaksi nic, krom blbostí, nenapadá, takže to komentovat nebudu bo by to byla blbost jako hrom, jenom dodám, že jsem hlasoval pro 4
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
hergor.. trucovna... vidíš ...další PRO 

Ber to mít sklad bordelu hned u baraku je good 
Garaz bych taky bral...platim 800 / měsíčně za místo na parkovišti
takže ja bych to bral

Garaz bych taky bral...platim 800 / měsíčně za místo na parkovišti

LittleJohn-
<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....

<Važ si toho co máš, dokud to máš...>
Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR
Věci na prodej
Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Když hledáš pro, mám jedno proti - lepší stát venku, dřevo potřebuje zalejvat. 

END
Manli2: Že ty jsi myslel hučet a rašit?
Apik: Garáž vem, já mám garáž za stejnou cenu jak píšeš, jen přímo pod barákem a autí tam parkuji pořád a jezdím taky každý den.

Apik: Garáž vem, já mám garáž za stejnou cenu jak píšeš, jen přímo pod barákem a autí tam parkuji pořád a jezdím taky každý den.
-
- Kontaktovat uživatele:
No já osobně si to bez garáže už neumím představit. Bydlím v baráku v takovým parčíku a když vždycky začne foukat nebo je bouřka, jsem naprosto v klidu. Ráno pak vždycky pomáhám s úsměvem sousedům odendavat spadané větve, nekdy i stromy z aut. Navíc si hodlám auto nechat a když není na mrazu a neprší na něj počítám, že vydrží o trochu dýl. Další plus je, že se člověk nemusí bát idiotů, co chodí z hospody s klíčema v ruce nebo případných zlodějů kol nebo puberťáků, co se rádi projedou v cizím autě. Navíc ta cena je celkem slušná, takže bych neváhal. Nevím, jak jdou u vás ceny, ale tady pronájem garáže začíná kolem cca 1200,-
edit: Jinak co se týká každodeního provozu, tak je to jen o pohodlnosti. Ze začátku se člověku nechce pořád otvírat, vyjíždět a zase zavírat, ale jde jen o zvyk.
edit: Jinak co se týká každodeního provozu, tak je to jen o pohodlnosti. Ze začátku se člověku nechce pořád otvírat, vyjíždět a zase zavírat, ale jde jen o zvyk.
Opel Vectra C Caravan 1.9 CDTI
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)
O nás
http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/
EX The Golden Queen of Majesty --> EVOLUCE (str.21)

http://cardigan-bedwyr.blogspot.com/