Sloučit astru g - h - opel forum?
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Sloučit astru g - h - opel forum?
Uvazuji o slouceni vsech for do jednoho, modi by meli mene prace protoze by vse bylo na jednom miste a i lide co nemaji gecko by nemuseli psat sve problemy na G forum ale primo na opelforum do te spravne sekce, co vy na to?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sloučit astru g - h - opel forum?
Nevím nevím.... bylo by to obrovské, obrovské jako TF...
Já myslím, že časem se H´áčka rozjedou a tu to bude stagnovat..

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
No můj názor znáš, já jsem pro sloučení pod jedno Opel. Stejně teď všichni, jak H, tak F tak i jiné oply lezou na G, protože žije a mají tam největší pravděpodobnost odpovědi na svůj dotaz, samozřejmě, že časem to tady bude mrtvý a bude žít H, ale tak než se přesunovat, proč nejet rovnou vše na jednom foru, jen modely by se nám omlazovaly. 

END
Jsom za (sloučení)

no já bych spojil jenom pokec a inzerci co vy nato 

- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak co vy dalsi modi hlasujte je vas tady dost, stejne to asi dam do pokecu at se vyjadri i ostatni 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
já ti nevím, opel-forum je snad kromě inzerce docela mrtvé, co tam docela jede je Astra-G, ostatní se asi rozjíždí, ale je otázka, za jak dlouho se to tam rozjede, protože ostatní modely mají svoje fora, smysl by to pak asi mělo, kdyby se to všechno přestěhovalo pod jednu doménu opel4ever.cz, já jsem hlasoval pro tu 3. možnost, když už teda něco slučovat
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak jak to vidite? 

Já bych byl pro sloučení. Mohla by se zvyšovat návštěvnost srazů v jednotlivých regionech 
Ale moc se mi líbí to Astra4ever na tom bych udělal fórum takže můj názor sloučit Háčka + Géčka

Ale moc se mi líbí to Astra4ever na tom bych udělal fórum takže můj názor sloučit Háčka + Géčka

Naposledy upravil(a) Skuti dne 07 dub 2009, 20:35, celkem upraveno 1 x.
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ja bych byl hlavne pro slouceni ASTRA FOR ale uvidime jak se to vyvine, neminim delat pro kazdy astra model dalsi web 

Plný souhlas předsedomilosh píše:Ja bych byl hlavne pro slouceni ASTRA FOR ale uvidime jak se to vyvine, neminim delat pro kazdy astra model dalsi web

Sloučení se zdá dobrý nápad. Ale nesmíš zapomenout na "naši" žirafí menšinu.
Naposledy upravil(a) M.erik dne 07 dub 2009, 20:41, celkem upraveno 1 x.
Zafiraci patří pod Astry

Já přeci vím.
Proto jsem tu s vámi. 

Zase by se to světově sjednotilo i němčouři mají Astra4ever.net, tak my bychom měli Astra4ever.cz