Anténa
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
Anténa
Zdravím potřeboval bych poradit jestli má někdo z vás skušenosti s protahováním kabelu k anténě? Mám ho skříplý a také má špatnou koncovku v důsledku toho mi nechytá rádio stanice mám vyskoušeno na jiném autě že jinak jde vše v poho. Takže bych potřeboval poradit jestli jde kabel protáhnout aniž bych musel sundavat obložení???? Díky všem 

- Reklama
hele pod ručkou tam kde je diagnostická zásuvka je spoj anténního kabelu, tzn kup v oplu jenom ten kus od ručky k rádiu a vyměň jen to a máš pokoj...zkusim to najít v katalogu
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
- Michal Kus
- Kontaktovat uživatele:
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
to me taky zajima, vcera jsem vyndaval radio a mam od nel takovou redukci na antenu je to asi 15cm dlouhej kablik, to se tam davalo standartne???
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nemilosh píše:to me taky zajima, vcera jsem vyndaval radio a mam od nel takovou redukci na antenu je to asi 15cm dlouhej kablik, to se tam davalo standartne???
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Harmitsch
- Kontaktovat uživatele:
mate nekdo link na shop kde by se dala redukce sehnat? U sveho noveho Clariona je konektor na antenu take uplne jinej a zatim se mi nechce precvaknout originalmilosh píše:to me taky zajima, vcera jsem vyndaval radio a mam od nel takovou redukci na antenu je to asi 15cm dlouhej kablik, to se tam davalo standartne???

Astra Classic II 1,6 XEP (Z16XEP) + klima + computer + tempomat + VDO dayton 2304 (data na EDI)
Harmitschova Astřička - gallery
- Harmitsch
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem to našel - antenní adaptér ISO-DINspermin píše:Já něco podobného kupoval v Ges elektroic a světe div se cena 15 Kč. Ve speciálce na rádia to samé 50 Kč. (bylo to prodloužení o 3 cm)
http://www.ges.cz/?page=index&or=sort&i ... cat=CBw300
http://www.stualarm.cz/produkt/66028-an ... ez-kabelu/
no a takhle to vypada:

Astra Classic II 1,6 XEP (Z16XEP) + klima + computer + tempomat + VDO dayton 2304 (data na EDI)
Jen technická kucí tahle redukce vám bude uplně k ničemu... funkce nula nula nic.... navíc opel má svůj antenní zesilovač (záleží na typu antény) buď je pod plechem střechy nebo v té plastové základně antény. tento typ neaktivního zesilovače se dáva tak max do 120
Ps: K tomu Michal... napsal že má prodřený kabel a tato redukce mu to určitě nezlepší.
(měřil jsi odpor???) nebo jak jsi došel k zavěru že je prodřený "skřípnutý"???

Ps: K tomu Michal... napsal že má prodřený kabel a tato redukce mu to určitě nezlepší.
(měřil jsi odpor???) nebo jak jsi došel k zavěru že je prodřený "skřípnutý"???
ASTRA-G CARAVAN 1,4-16V-66kW EDITION 2000
- Harmitsch
- Kontaktovat uživatele:
no ja mam problem jen s tim, ze konektor antény z auta nepasuje do radia. IMHO potřebuju jen redukci. Nepotrebuju zesilovac. Antenu mam vestavenou na strese (a i s tim zesilovacemmedva1 píše:Jen technická kucí tahle redukce vám bude uplně k ničemu... funkce nula nula nic.... navíc opel má svůj antenní zesilovač (záleží na typu antény) buď je pod plechem střechy nebo v té plastové základně antény. tento typ neaktivního zesilovače se dáva tak max do 120![]()
![]()
![]()

Naposledy upravil(a) Harmitsch dne 26 črc 2007, 14:50, celkem upraveno 1 x.