Pomoc v Praze a okolí
Pomoc v Praze a okolí
Najde se tu někdo šikovný z Prahy nebo okolí kdo by paku Pitmanovi sundal ty hnusné šedivé postraní lišty, já bych je nechal dát do barvy a po nastříkáni by mi je zase nasadil?
- Reklama
Re: Pomoc v Praze a okolí
PŘEDNÍ POTLAČ DOZADU A ZADNÍ DOPŘEDU. Nic to není. Pokud ti to nepůjde tak pomocí gumového kladívka do té lišty klepni tím směrem jak jsem psal.
ASTRA LA VISTA
Renku né nadarmo jsem psal "pako Pitman"..teoreticky vím jak na to, ale....COBEIN píše:PŘEDNÍ POTLAČ DOZADU A ZADNÍ DOPŘEDU. Nic to není. Pokud ti to nepůjde tak pomocí gumového kladívka do té lišty klepni tím směrem jak jsem psal.
takže raději bych uvítal pomoc někoho zručného

Když to zkusíš, a podaří se ti to budeš si dále říkat "pako ?" Budeš si říkat to jsem ale dobrý!
ASTRA LA VISTA
přijeď, někdy v tejdu ke mě do práce a rozebereme to 

-
- Kontaktovat uživatele:
kvůli tomu nemusíš sundat tapec?
já "myslel" je to
ale jelikož budu dávat vnitřní kliky pryč, tak to musim stehně rozebrat
pak budu moct taky dělat chytrýho
co a jak

Budu si dal rikat pako, pze jedna podarena vec ze me sikulu neudelaCOBEIN píše:Když to zkusíš, a podaří se ti to budeš si dále říkat "pako ?" Budeš si říkat to jsem ale dobrý!

- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
jedna podařená věc ke druhé a je z teeb šikula (nebo aspoň šikulka)Pitman píše:Budu si dal rikat pako, pze jedna podarena vec ze me sikulu neudela

Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
On ještě neví, že až za mnou přijede, tak si to stejně bude sundavat sám

Hehe...takže děkuju Majlovi za rychlé sundání 

Pitman píše:Hehe...takže děkuju Majlovi za rychlé sundání

Myslím, že by jsi to mohl napsat i do jiné sekce

Když už je zde toto téma, tak ho využiju.
Nemá někdo z Prahy a okolí doma volně se válející a fungující radio CAR 300? Hlavně, byl by někdo takový ochotný a půjčit mi ho na čas, než vykuchám a změnim podsvícení na tom svém rádijku??
Nemá někdo z Prahy a okolí doma volně se válející a fungující radio CAR 300? Hlavně, byl by někdo takový ochotný a půjčit mi ho na čas, než vykuchám a změnim podsvícení na tom svém rádijku??
mam doma dvě ale ani vod jednoho nevim kod a to mi ještě jedno ukradli a k tomu sem kod zrovna měl
vlastně v corse mám carpas tak kod asi vim ale to rádio asi nepude použít jinak bych ti ho pučil
vlastně v corse mám carpas tak kod asi vim ale to rádio asi nepude použít jinak bych ti ho pučil