odešlo mi čerpadlo.
poradí někdo kde sehnat funkční (klidně repasované) a neplatit majlant?
dík.
motor X17DTL - vstřikovací čerpadlo
- Reklama
Re: motor X17DTL - vstřikovací čerpadlo
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.p ... 5&start=15
A nemůže to bejt řj čerpadla
jinak ot velvaráku jakou máš astru nestáváš občas na náměstí semtam tam nějakou vídám
A nemůže to bejt řj čerpadla
jinak ot velvaráku jakou máš astru nestáváš občas na náměstí semtam tam nějakou vídám
dík za typ, zkusím to.
možná se to jmenuje i tak jak říkáš.
přikládám foto.
jinak mám tm.modrýho kombíka s černými folieni na oknech, na námeští nestávám skoro vůbec, navíc už měsíc mi to tu stojí v servisu.
možná se to jmenuje i tak jak říkáš.
přikládám foto.
jinak mám tm.modrýho kombíka s černými folieni na oknech, na námeští nestávám skoro vůbec, navíc už měsíc mi to tu stojí v servisu.
- Přílohy
-
- taková hranatá krychle...
- P1160029a.jpg (41.6 KiB) Zobrazeno 2512 x
tak to jo já vídám sedan myslim já sem totiž rodilej černučák a vlastně i velvarák příbuzný mám všude 

tak jsem jedno čerpadlo koupil,
když teda jsi "skorozdejší", nevíš, kdo v dostupné vzdálenosti by mi ho uměl namontovat a rozchodit? (zvlášť když máš v podpisu link na opelservis
)
dík za radu
když teda jsi "skorozdejší", nevíš, kdo v dostupné vzdálenosti by mi ho uměl namontovat a rozchodit? (zvlášť když máš v podpisu link na opelservis

dík za radu
no můžeš skusit zrovna ten co mám v podpisu ale v okolí velvar nevim kdo umí oply
jaký máš s tímto servisem zkušenosti?
jsou spolehlivý? jsi tam nějak zaháčkovaný?
jsou spolehlivý? jsi tam nějak zaháčkovaný?
s vítem dobrý ale astru k němu nedávám teda zatim sem nemusel ale s corsou sem tam furt trošku jí ničim no a sem spokojenej