každá rada dobrá... to mi rádio ten adaptér nějak odrovná???! nechápu
...car400
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....Podle tvýho návodu kterej jsem objevil když jsi sháněl měnič jsem si taky udělal držák na mp3 a jsem spokojenej a co se týče adaptéru ,mám taky od Hami akorát jsem musel vysypat kolečka protože furt přepínal reverz ale jinak hraje skvěle ,je fakt když za něj vemu a naschvál s ním zaviklám do stran je to slyšet ¨jako by to prostě špatně sedělo,tak to možná bude i problém lokiho-že mu špatně sedí ,buď adaptér nebo hlava v něm.APiK píše:Jestli máš nějakej levnej adaptér za 100 Kč, tak nemusí mít autoreverse. Zkus přepnout na druhou stranu (side A > B). Já mám tento a jsem s tím nad očekávání spokojen.
Ano. I když vezmeš násilím za kazetu v kazeťáku, budeš slyšet "jak to nesedí". Hlavy musí sedět přesně proti sobě a při úpravách pozor na zmagnetizované šroubováky. Jinak Udo jsem rád, že můj návod posloužil.Udo píše:Podle tvýho návodu kterej jsem objevil když jsi sháněl měnič jsem si taky udělal držák na mp3 a jsem spokojenej a co se týče adaptéru ,mám taky od Hami akorát jsem musel vysypat kolečka protože furt přepínal reverz ale jinak hraje skvěle ,je fakt když za něj vemu a naschvál s ním zaviklám do stran je to slyšet ¨jako by to prostě špatně sedělo,tak to možná bude i problém lokiho-že mu špatně sedí ,buď adaptér nebo hlava v něm.APiK píše:Jestli máš nějakej levnej adaptér za 100 Kč, tak nemusí mít autoreverse. Zkus přepnout na druhou stranu (side A > B). Já mám tento a jsem s tím nad očekávání spokojen.
čeče ono je tam fakt i balance (jak tedy správně říkáš...já myslel, že není), hmmmTrdlo píše:Balance = levá a pravá stranaloki píše: přesně tak, navíc balance je stejně na PŘEDNÍ/ZADNÍ...
Fader = předek a zadek
V tom případě doporučuji vyčistit hlavu adaptéru technickým lihem pomocí vatového tampónku. To samé udělat i v rádiu, popř. rádio "protáhnout" takovou to čistící kazetou.loki píše:tak jsem to dnes konečně testnul, ta samá od kolegy hrála ok, zkoušel jsem pak mou a ... až s ní trošku pohnu, pak se teda chytne jak má. Asi se používáním kdesi cosi na ní pohlo, nicméně stačí "cvrnknout" a jede to už zase ok.
ps. Dík za rady, myslel jsem prvně, že to odchází elektronicky
| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |