caves prosim vas na com zalezi vykon PC (procesoru,ramke a HDD nebo sa pletu) aby to normanlne fungovalo hry filmi pesnicky navigacia internet s tych starsit potrebujem to na toto do auta a nevite to nekdo zvas poskladat? a nebo co vsechno nato potrebujem dik
Nejsem žádný PC expert ale vyjmenoval si to celkem dobře, hlavně asi velikost RAM a potom hardisk, ale nepochopi jsem co potřebuješ přesně s tím autem?
Systémy oplocení, brány, branky, vrata - BETAFENCE
Jestli mas na mysli rychlost pc tak zalezi hlavne na procesoru,RAMkach a grafice,hdd tu rychlost zas az tak zavratne nezvedne...
A na ty fotce nidke nevidim zdroj
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition
moc her ti na tom nepojede a moc místa na disku taky nemáš, dáš tam Visty a možná pár filmů, písniček . . . 1.4 GHz je dnes už docela málo na hry (teda aspoň na ty nové hodně málo) a hlavně si tam zajisti chlazení
Jestli tomu dobře rozumim, tak si chceš poskládat takový kapesní PC do auta. Záleží hlavně na RAM a procesoru. Jestli to chceš používat i jako DVD, tak grafika nemusí být až tak našlápnutá a v případě použití jako GPS ti stačí HDD tak 40GB, procesor tak 1,7 a víc a 1GB ram. Takovou mám konfiguraci v notesu. Používám ho jako GPS s bezdrátovým modulem a funguje to v pohodě. Hlavně spolu musí vše dobře spolupracovat. Pokud budeš mít malý procesor a velkou RAM, tak to nebude chodit nijak závratně rychle a zrovna i naopak. Takže nějaká rozumná rovnováha. Já osobně bych hledal na netu obchody, kde se specializují na repasování PC. Tam koupíš velmi rozumně slušnou sadu a dají se sehnat i v tzv. midi toweru. Což je asi tak třetinová krabice, než je ta, co mají lidi obvykle doma.
kde si zohnal te mapy na notas a nevies nejaky odkaz na nejaky ten shop a ja tu bednu celu dam do hajzlu a pojde to len do kastliku a ten by sa trochu virezal
Zadej do vyhledávače "repasování PC". Najde ti to spoustu firem. Pak musíš hledat tu správnou velikost. Já svůj notes používám přesně, jak píšeš ty. GPS, DVD, písničky a je to úplně dostačující.