Dnes v K. Varech jsem potkal našeho člena Majky.n Zahlídl jsem ji na poslední chvilku, ale dálkový to stihly Bylo to cca ve 13:40 když jsem jel z Jenišova směrem na Doubí.
LÍNEJ ROPÁK Opel Astra Caravan, r.v. 1999 2.0 Di 16V (X20 DTL)
Taky jsem si tě všimla na poslední chvíli, ale byla jsem zamyšlená, takže jsem nestačila zareagovat Už ale bylo na čase, abychom se tu v tom obrovským městě potkali
Dneska v Opavě u OSP jsem blikal na zlaté coupéčko. Kdo to byl?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Dneska buď tmavě modrý nebo černý coupé s rychlým pruhem přez kapotu a s nálepkama DC, mluvili jsme o srazu z okna do okna na křižovatce (takže celkem v rychlosti pod Budějovickou ) a údajně by to měl být registrovanej člen, ale přeslechl jsem jeho nick
Cecilka s Keliškou, no vy ste se mi teda tady sešli
A už se Yanek pochlubil jak mne "nechtěně", alew cíleně prásknul
Vy dva si můžete s Cobeinem potykat vy Kelišový dvojčata
Třeba zešedivěl, až potom, co šlápl na plyn, nebyl i mrtvej a zaraženej v sedačce?
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Včera 15:30 v Ostravě před Svinovskými mosty ve směru na Porubu jsem předjížděl Astru hatchback, světle zelená metalíza s klubovou nálepkou. Motor nevím a značku snad na začátku 5T ale nevím to jistě a byl na plecháčích a tuším bez poklic. Když jsem tu Astru předjížděl tak jsem na její úrovni vyrovnal rychlost a řidiči pokynul - díval se na mne a pak jsem se zařadil před něj aby viděl že jsem taky z klubu. On pak odbočil k Shellce nebo k Tescu a já odbočoval až na Třebovice.
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=10584&start=0
Astra Caravan 1,7 DTi Y17DT N-Joy stříbrná metalíza, 1/2004.
+ nějakej VW k tomu