Tak je to v p..... neboť mi konečně dorazil ten kabel AC7806/00 a ono to sice hraje, ale ovládání na volantu ne (kdybych to chtěl bez toho, tak to zapojím jinak....). Shodou okolností jsem si ještě koupil jiný kabel s označením AC1101/00, který měl o dost příznivější cenu, ale tam zase byla jenom originální mini ISO kostička do radia a na druhý straně něco, co nikam nejde napasovat. Takže bych uvítal radu, jaku jsou zapojený konektory v tom ISO konektoru co vede z auta, respektive zda mi někdo přeloží, co znamenají zkratky u konektoru (opsáno ze schematu na radiu). Všude možně jsem hledal a našel jsem jen jeden polskej web a z toho nejsem moc moudrej. Tady jsou ty zkratky: SDA, TIS, CL, CH, CDL, CDR, DDL, MRQ, SCL - to jsou ty na tom třetím extra ISO slotu (viz foto - mělo by to být ) a pak by mě zajímalo, co znamenají zkratky SDV a SWC? Když se totiž podívám na to zapojení té redukce (viz foto), tak z kostičky, která je origo do radia na ovládání z volantu, tak jeden drát jde do toho konektoru SWC (předpokládám, že by to mohlo bý steering wheel control:-) ) ale proč ten druhý jde do zdířky pro telefon? Please help. Jen pro upřesnění mám astruG z roku 1999 a radio bylo philips CCR600 a fakt jsem chětl mp3.
foto zapojení konektorů na původním radiu
foto mini ISO na konektoru (pod ním instalační karta k radiu)
foto drátků na redukci (ty dotčené jsou černý a šedivý)
Předem díky moc za pomoc!!!!!