Hlasoval jsem pro poslední termín. Problém je v tom, že od 1.5. jsem převelenej k jinýmu útvaru a nevim jak se postaví k tomu že chci hned volno.... proto jsem chtěl aby to bylo ještě před květnem. Ale každopádně si to zkusím vydupat.
Koukam, ze zase hlasovalo pouze silne jadro 12ti zavodniku..
Zatim to vypada na posledni termin, ale jeste chvili vydrzme. Doufam, ze se par bertoneho karoserii objevi i na prazskem srazu a v kvetnu se pridaji.
Petr Z20LET (Už mi lásko není 20 let.. ;o) photo by Jimmy323f
Fajn. Prazsky srazek uspesne probehl, venku je krasne a tak doufam, ze jste vsichni alespon trochu namlsani si udelat koncem tydne pekny vikend.
Ostatne (Majky promine a Majesty a Sendik potvrdi), kdo ma porad vymyslet nejake plany na vikend, tak proc se nesejit s nasima milackama, nezagrilovat, nepokecat a neuzit si super 2 dny.
Pojdte najit nejake pekne misto, posilejte navrhy a neco vybereme.
Diky.
Petr Z20LET (Už mi lásko není 20 let.. ;o) photo by Jimmy323f
Tak čekal jsem na prvního května že to tady trošku oživím a koukám že už se stalo.Tak to teda vypadá že to bude ten poslední termín,snad to počasí vyjde.Sice nemám žádnou společnici vedle sebejak vy,ale každopádně přijedu
Z toho si nic nedělej, taky nemám k sobě společníka na srazy a i tak se bavím vždy suprově Já bych byla pro okolí Brna, nikdy jsem tam pořádně nebyla...