Bohužel broskev mám už z minulého měsíce a sníh z loňského roku Takže se nějak nechytám
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Uprime receno byla dost k vzteku Jediny plus je ze jsme meli k dispozici sluzebni dodavku s cernejma sklama a SPZ na ktere bylo napsano: U.S.GOVERNMENT a cislo - takze protekce u strazniku zakona.
AstraDTI píše:Uprime receno byla dost k vzteku Jediny plus je ze jsme meli k dispozici sluzebni dodavku s cernejma sklama a SPZ na ktere bylo napsano: U.S.GOVERNMENT a cislo - takze protekce u strazniku zakona.
no to jako byla vladni nebo to byl joke jinak moc pekny fotky a uz maj tvy otisky v databazi to by se mi moc nezamlouvalo musej vedet uplne vsechno amici
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Takhle jsou oznaceny vladni auta, joke to nebyl ... Jinak s tema bezpecnostnima opatrenima jsou fakt trapny. Hlavne ze kdyz me tam pak prepadli dva cernosi, tak policie nikde - asi byli zaneprazdneni buzerovanim turistu. Nastesti jsem svoje prachy odmitnul dat lacino, tak se na to vykaslali a zdrhli
AstraDTI píše:Takhle jsou oznaceny vladni auta, joke to nebyl ... Jinak s tema bezpecnostnima opatrenima jsou fakt trapny. Hlavne ze kdyz me tam pak prepadli dva cernosi, tak policie nikde - asi byli zaneprazdneni buzerovanim turistu. Nastesti jsem svoje prachy odmitnul dat lacino, tak se na to vykaslali a zdrhli
VYpada to tam porad stejne jako kdyz jsem tam byl v r.2001, domu jsme leteli 9.9. z JFK letiste
Neco malo pristaveli kolem mallu - treba muzeum indianu. Taky tam pribyly betonovy zatarasy a spousta policistu ... teda od moji posledni navstevy v 1999. IMHO to pekne zhnusili
Tak nejaky fotky jeste mam, ale tyhle jsou takovy nejpovedenejsi. Zas tolik casu na foceni jsem nemel. Zkusim to jeste prohlidnout, pripadne neco dalsiho uploadnout ...