Dneska jsem já a moje gečko zapadli za plzní po nedobrždění. Bylo na výběr buď z auta přede mnou nebo pangejtu a vyhrál pangejt ... Takže tři hodky čekání, nakonec pomohla odtahovka a dorazili sme v pořádku domů. škody žádný což je důležitý
nojo masho nesmis jezdit rally musis se presvedcit jestli je venku snih vis a pak prispusob jizdu dulezite ze ti a gecko ste cely
hante vyvoleni od plavarne az kemne domu supr jizda jeste ze mame bílo ted si zmer s 0-100 45vterin
[color=#000000]Mirdova2908-Tempomat,4xEl.okna,Pp od davida a mnoho dalsich veci[/color]
Kia ceed 1.6crdi 94kw,2013
no to by bylo něco. já dneska s Berlingem zapadnul asi třkrát. tlačili i houmlesáci. to bude ráno jízda. bojim bojim. hned ráno dávam Křimice, Touškov a zpět. Jinak tu bydlí vyvolení a JÁ Spojené Státy Skvrňanské. United states off Skvrňany.
ahojte mam taku mensiu dilemu mozno mi poradite moj milacik uz pekne podfukuje a tak si to ziada novy vyfuk ... nasiel som Izawit to by som bral na stred ( dobra volba ??? ) a na koncak som chcel nieco decentne vela pekneho je tu povedane o ultery a nasiel som taketo cudo http://www.tuningpo.sk/catalog/product_ ... s_id=82192 nemate stym nahodou skusenost ??? pripadne nieco odporucit nechcem HUCAK chcem stym aj cestovat
Tak jak dojel vecer do prace a taky jsem mel problem s vyfukem - zjistil jsem, ze mi uhnily mi oba ty drzaky z kulatiny, ktere jsou navarene na poslednim dilu Takze ja a moje G-cko jsme to pekne pridratovali pozinkovanym dratem a snad to alespon do unora-brezna vydrzi, nez koupim novy zadni dil
Opel Astra Caravan 2.0 DI (X20DTL) 16V/60 kW
(10/1998)
ja som kupil stred aj koniec na autovyfuky.sk
bola tam dobra cena (spolu okolo 110e) + som ich nastriekal zinc alu sprejom...znacka je to tusim polmostrow
stredovy tam urcite klasicky tovarensky len ten koncak by som rad nejaky bublak ( vramci normy ) a ten druhy co ma aj tvary ako original iba koncovku ma inu sa mi velmi paci len keby som vedel ako znie pripadne nejake skusenosti
peter881 píše:Ja si myslím že ten koncový bude v pohode... aj je celkom pekny a určite nebude moc hulákať..bude to take decentné...
a presne o to mi ide aj ked tebe ten AMA zavidim
No len že štuple do uší keď jazdím dlhšie trasy.. teda mne to až tak nevadí, ja rad ten výfuk počúvam, ale súcitím s osobami ktoré su prípadne som mnou v aute..
Tak jsem dnes při oblevě zjistil, že jsem ztratil krytku v prahu, no uvidíme až sleze sníh, pak se někde poptáme, zda někdo nemá, a nevzal by na srazík v Letňanech, už se těšíte na sluníčko?
Astra von Barča 1,6 8ventilů-X16SZR
05.1998- Germany od 03.2006 v mé državě..