Koupě zafiry

Co nenajdete na fóru v sekcích Astra G, pravděpodobně to bude zde.
Odpovědět
krromm

Re: Koupě zafiry

Příspěvek od krromm »

Mike.S píše:no origo Zafiru OPC tady tuším nemá nikdo, takže možná budeš první, ale dalo by se z toho usuzovat, že pokud se tu neřeší problémy s OPCčkem, tak to bude asi hodně spolehlivé vozítko 8)

přesunul jsem to do již existujícího vlákna :wink:
Jo to je v pohodě. Jen trochu dělalo problém najít svůj vlastní příspěvek. :D

OPC ma dost slusne recenze ale je jich malo. Snad to bude v pohode.
Zafira OPC, VW Corrado G60 USA
Reklama

Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

ono tady taky těch OPC moc není, proto se taky cokoliv hledá dost špatně
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

Miku, Miku, zase kecáš, Zafiru OPC tu má uživatel Tomino OPC.... :?: :|
END
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

nekecám, psal jsem, že tuším, že nikdo nemá, a Tominovi OPC se tímto omlouvám :oops:
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

Jsem to nemyslel zle, doufám, že jsi se na mne nenaštval. :oops:
END
Tomino OPC
Kontaktovat uživatele:

Re: Dotaz na Opel Zafira OPC

Příspěvek od Tomino OPC »

krromm píše:Zdravim vsechny. Jsem tady uplne novy a pristi tyden budu kupovat Opel Zafira OPC v prvni verzi. Chtel bych se zeptat jak na tom to auto je. Jestli ma nejake mouchy, problemy jestli tuhle verzi koupit nebo ne , protoze je napr nespolehliva a lepsi je 1.8 16v. Budu rad za kazdy prispevek.
cus KRROMM
Ahoj....jak bylo psáno, mám Zafiru OPC ( když jukneš do galerie - tak Tomino OPC - klasika v OPC modré ).
Mám ale málo zkušeností, kupoval jsem ji v říjnu 2008, jsem ze severu a tak už od 29.12. odpočívá na letních pneu v zasněžené garáži. Mám s ní dohromady najeto cca 1600 km, tak zatím nehodnotím moc objektivně, ale :
svezení pěkné - OPC podvozek tě podrží, auto sedí jako přibité, je to díky koncepci v každém rohu kolo taková velká motokára, ale záleží také na obutých pneu. Motoricky bez závad ( moje má za sebou 130 tis.km ), nutná však prvotní údržba ( ani se serviskou si to nelajsknu ) - oleje, filtry, rozvody, svíčky, brzdové komponenty a kapalina ....já mám za horizontem zadní díl výfuku ( u Zafiry normální - koroduje ), ale už je v garáži nový - laděný. Také mě odešel chladič klimatizace ( auto je relativně nízké a ten němec s ním někde šktrnul a on prasknul ve sváru ) - vyměněn za nový - i s plněním to byla docela šlupka navíc. Měnil jsem také baterku - byla ještě origo Opel, ale už za životností. Mám proměřený alternátor - nedobíjí zrovna OK - bude muset také na výměnu - i to je častá nemoc Zafir ( nejen OPC ). Pozor si dej na funkci centrálu - zda se zamykají a odemykají všechny dveře, funkčnost stahování oken a reproduktorů ve dveřích - díky nekvalitním kabelům praskají/lámou se v přechodkách mezi sloupky a dveřmi - u mě třeba centrál zadních pravých dveří a jeden reproduktor :-(
Jinak jsem neshladal žádnou vážnější závadu, auto je jen trochu více žíznivější, když se honí, ale to je daň za výkon ( u mě navíc po profi ladění zvedlý na 185 kw ). Interiér paráda, sedadla skvělá, včetně bederní opěrky, v interiéru neskutečné ticho ( proti Astře F božské ticho ).
Pokud chceš prostorné rodinné auto a navíc je v tobě i kus kluka, který chce pořádný závoďák, vřele tuto kombinaci dvou aut v jednom parádním balení doporučuji. Není nad báječný pocit mít všechny Octávie, BMW a Audi jen ve zpětném zrcátku :?:
[size=80][b][color=#0000BF]Zafira OPC - Opravdu Perfect Car[/color][/b][/size]
http://www.opelastra.cz
https://www.astra-g.cz
[size=80]Opel Astra F x16szr - minulost
Opel Zafira A z20let - současnost
Octavia III Combi - denní povinnost[/size]
Tomino OPC
Kontaktovat uživatele:

Mike.S píše:nekecám, psal jsem, že tuším, že nikdo nemá, a Tominovi OPC se tímto omlouvám :oops:
Miku, nic se neděje :)
krromm

Re: Dotaz na Opel Zafira OPC

Příspěvek od krromm »

Tomino OPC píše:
krromm píše:Zdravim vsechny. Jsem tady uplne novy a pristi tyden budu kupovat Opel Zafira OPC v prvni verzi. Chtel bych se zeptat jak na tom to auto je. Jestli ma nejake mouchy, problemy jestli tuhle verzi koupit nebo ne , protoze je napr nespolehliva a lepsi je 1.8 16v. Budu rad za kazdy prispevek.
cus KRROMM
Ahoj....jak bylo psáno, mám Zafiru OPC ( když jukneš do galerie - tak Tomino OPC - klasika v OPC modré ).
Mám ale málo zkušeností, kupoval jsem ji v říjnu 2008, jsem ze severu a tak už od 29.12. odpočívá na letních pneu v zasněžené garáži. Mám s ní dohromady najeto cca 1600 km, tak zatím nehodnotím moc objektivně, ale :
svezení pěkné - OPC podvozek tě podrží, auto sedí jako přibité, je to díky koncepci v každém rohu kolo taková velká motokára, ale záleží také na obutých pneu. Motoricky bez závad ( moje má za sebou 130 tis.km ), nutná však prvotní údržba ( ani se serviskou si to nelajsknu ) - oleje, filtry, rozvody, svíčky, brzdové komponenty a kapalina ....já mám za horizontem zadní díl výfuku ( u Zafiry normální - koroduje ), ale už je v garáži nový - laděný. Také mě odešel chladič klimatizace ( auto je relativně nízké a ten němec s ním někde šktrnul a on prasknul ve sváru ) - vyměněn za nový - i s plněním to byla docela šlupka navíc. Měnil jsem také baterku - byla ještě origo Opel, ale už za životností. Mám proměřený alternátor - nedobíjí zrovna OK - bude muset také na výměnu - i to je častá nemoc Zafir ( nejen OPC ). Pozor si dej na funkci centrálu - zda se zamykají a odemykají všechny dveře, funkčnost stahování oken a reproduktorů ve dveřích - díky nekvalitním kabelům praskají/lámou se v přechodkách mezi sloupky a dveřmi - u mě třeba centrál zadních pravých dveří a jeden reproduktor :-(
Jinak jsem neshladal žádnou vážnější závadu, auto je jen trochu více žíznivější, když se honí, ale to je daň za výkon ( u mě navíc po profi ladění zvedlý na 185 kw ). Interiér paráda, sedadla skvělá, včetně bederní opěrky, v interiéru neskutečné ticho ( proti Astře F božské ticho ).
Pokud chceš prostorné rodinné auto a navíc je v tobě i kus kluka, který chce pořádný závoďák, vřele tuto kombinaci dvou aut v jednom parádním balení doporučuji. Není nad báječný pocit mít všechny Octávie, BMW a Audi jen ve zpětném zrcátku :?:

Super, diky za kratkou recenci :D Zitra pro něj jedu, tak aspoň vím co si pohlídat. Jinak v garáži mi stojí ještě VW Corrado G60 s Chipem na 180 PS a už u nás doma probíhají diskuse co je rychlejší. Až to OPC koupim tak to s tchánem vyzkoušíme.
krromm

Příspěvek od krromm »

Tak Zafira je doma. Mimochodem stejna barva jakou má Tomino OPC.
Mike.S
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mike.S »

tak šup sem s fotkama 8)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi

Actual car:
Tomino OPC
Kontaktovat uživatele:

Krromme gratuluji, tak koukám, že máme sestřičku - na srazech stojíme vedle sebe :-)
Tak šup - vytvořit galerii a pochlubit se !!!
krromm

Příspěvek od krromm »

Az budu mit chvili cas, tak udelam nejake fotky. A na srazu se urcite uvidime. :wink:
Tomino OPC
Kontaktovat uživatele:

Kromme, tak co je s těmi fotkami ???
krromm

Příspěvek od krromm »

Pracuju v zahranici tak mam malo casu a taky mam auto na zimakach. Vyfotim ho az namontuju letnaky.
krromm

Příspěvek od krromm »

Odpovědět