02 Extraliga Playoff 2008

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět

Kdo vyhraje Playoff?

Energie Karlovy Vary
5
14%
Mountfield České Budějovice
10
29%
HC Slavia Praha
5
14%
Bílí Tygři Liberec
15
43%

Celkem hlasů: 35

Ivanhoe67
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivanhoe67 »

Trochu upřímnosti - raději bych ve finále viděl Tygry, protože zůstat na druhém místě za Tygry by mne až tak nebolelo... ale takhle - prostě Slávka první NEBUDE!!! BECHEROVKA DO TOHO!!! :wink:

P.S.: Budějky hrály pěknej hokej - a o finále rozhodlo trošku víc štěstíčka a o kapku lepší brankář :wink: - ale to už je hokej... Pivo máte ale pořád NEJ... 8)
Opel Astra 1.6 16V Caravan - Z16XE - r.v. 07/2001
Reklama

Trdlo

Příspěvek od Trdlo »

Ivanhoe67 píše:Trochu upřímnosti - raději bych ve finále viděl Tygry, protože zůstat na druhém místě za Tygry by mne až tak nebolelo... ale takhle - prostě Slávka první NEBUDE!!! BECHEROVKA DO TOHO!!! :wink:

P.S.: Budějky hrály pěknej hokej - a o finále rozhodlo trošku víc štěstíčka a o kapku lepší brankář :wink: - ale to už je hokej... Pivo máte ale pořád NEJ... 8)
No, o tom pivu bych se hádal :!:
END
Ivanhoe67
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivanhoe67 »

Nech jim aspoň trochu radosti ze života... :lol:
Majla

Příspěvek od Majla »

Ivanhoe67 píše:
Salám píše:SLÁVISTI to si snad děláte p*del ne? Nejprv necháte Spartu vyrovnat ve fotbale a pak vyřadíte Liberec v hokeji :evil: :evil: :evil: :evil:
Ještě aby tak zítra vyhrály Vary a budu zralý na Chocholouška..
Tak jak Saláme, chceš u toho Chocholouška rovnou objednat?... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tady Chocholoušek, vy nás ale zásobujete pane Karfík :lol: :lol: :lol:

Vary jsem si přál více než Budějky. Určitě by měli být hratelnější. No, ale když se dostali až do finále.......
Ivanhoe67
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivanhoe67 »

Neboj - červenobílá bude vlát nakonci nejvýš ve fotbale - doufám... ale v hokeji?... Majlo Majlo - smiř se s tím, že druhé místo v hokeji je pro Slávii taky úspěchem... :lol: :lol: :lol:
Salám

Příspěvek od Salám »

Takže to dopadlo tak jak to dopadlo..no..ale Vary byly lepší než kdekdo čekal, takže nakonec postoupily zaslouženě.

Kdo by to kdy řek, že někdy budu fandit Varům :D :D Takže jestli tu Slavku nesmetete, tak si mě nepřejte! Už nepozřu ani lok Becherovky :!: :lol: :lol:
Ivanhoe67
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivanhoe67 »

Salám píše:Takže to dopadlo tak jak to dopadlo..no..ale Vary byly lepší než kdekdo čekal, takže nakonec postoupily zaslouženě.

Kdo by to kdy řek, že někdy budu fandit Varům :D :D Takže jestli tu Slavku nesmetete, tak si mě nepřejte! Už nepozřu ani lok Becherovky :!: :lol: :lol:
Uvědomuješ si, že tím ale ublížíš nejvíc sám sobě?... No, ale doufám, že tady řešíme blbosti, protože když kluci převálcovali Budějky, Slávka by neměla být takový problém... - i když - když vyřadila Tygry, musí něco umět... ale štěstí už si Slávie vybrala... :wink:
pansuu

Příspěvek od pansuu »

Majla píše:
Tady Chocholoušek, vy nás ale zásobujete pane Karfík :lol: :lol: :lol:

Vary jsem si přál více než Budějky. Určitě by měli být hratelnější. No, ale když se dostali až do finále.......
Tak to je jasný, s Varama budete začínat doma- na tý svojí nudli- tam jen taktak vyhrajete. Kdežto se Sekačkama byste museli VEN :lol: :lol: :lol: a ono by to nevyšlo na zápasy :evil:
Ivanhoe67
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivanhoe67 »

Tentokrát jim ani ta nudle nepomůže... :wink:
Majla

Příspěvek od Majla »

Uvidíme kdo se bude :D na konci. Pevně doufám, že to budu já, Pitman a další sešívaní.

Saláme, nevim jak moc ti Becherovka chutná, ale zvaž tvoje slova o nepití tohoto likéru, pokud Vary prohrajou :lol:
Pitman

Příspěvek od Pitman »

TAK MYSLISM ZE JE TO SKORO JASNY.....TAKZE SKS FOREVER :lol:
Ivanhoe67
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivanhoe67 »

Kluci kluci... no - uvidíte sami co se bude dít na ledě... :lol: My nemáme co ztratit... :wink: ale říkám - druhé místo bude pro Slávii taky úspěch... :lol:
Majla

Příspěvek od Majla »

Tak dneska nám to začíná :D . Mám takové tušení, že ten víkend začne výhrou :wink: :D
Samozřejmě sešívanou výhrou :twisted:
Salám

Příspěvek od Salám »

Noo..Slavii rozhodně nefandím, ale nedalo mi to a dneska jsem si na ně vsadil.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pansuu

Příspěvek od pansuu »

Majla píše:Tak dneska nám to začíná :D . Mám takové tušení, že ten víkend začne výhrou :wink: :D
Samozřejmě sešívanou výhrou :twisted:
Sešívaná ano, ale bohudík ZELENObílá :lol: :lol: :lol:
Odpovědět