A vyloženě tohle mě sere nejvíc, každý týden se vyrobí nový druh auta(jakákoliv značka) a pořád stále silnější kW oproti číselnému údaji...dnešních aut. Co mě sere nejvíc, že se zase budou kolem mě ohánět blbečci a ko** v 50 mě budou předjíždět jak idioti, ještě očekávat od nich hloupé kecy zpoza jejich držky....Tož technika by neměla jít takhle dopředu, raději bych pořád jezdil v 1.4 která by měla výkon max 50 kW než aby mě předjíždělo každé 1 auto co jede za mnou, takhle končí svět bezpečí, protože se na silnicích objevují stále tyto silná vozidla a ohrožují život nás, kteří dbají na pravidla !!!! Neříkám že jezdím jak důchodce, ale prostě je to na nervy, jak se na vás lepí každý debil a kdybych chtěl zabrzdit a nesralo by mě to tak moc, že by mi rozbil prdelku Astry, tak bych si to s ním vyřídil potom z očí do očí a pěst na oko, protože jak vidím nejvíc mladé držky za volantem sporťáků s výfukem jak lauf od vodovodní trubky, tak bych je s ní hned přetáhl po hlavě a vybil jim to. Kam ten svět spěje sakra !!