tak ted sem se tam byl kouknout a jeto Nankang ultra sport ns II vubec ji neznam ale maa tak 95ti %tni vzorek na silnici to drzi dobre sou to takovy decetni šípaky tak je tam necham dokud se nesjedou nemaaa to cenu menik kvuli značtce kdyz sou vpohode
abych rekl pravdu tak sem snima spokojenej drzi to atd.... ale nekde sem cetl clanek ze sou jako nic moc jenze to zase srovnavali s dunlopem pireli atd....
.. ja mam NS 2 205/50 R16 a som max spokojny,nederu sa rychlo ako sa o nich pise a nesmykaju,drzia pevne .. na testy velmi nedam,kto na to ma tak si testy a vysledky v nich kupi. urcite viac zalezi na opotrebeni, veku,rozmere pneu. Aj medzi znackami sa najdu nepodarky a mal som tu cest jazdit na par znackach ktore by som si nekupil,nebudem menovat lebo sa strhne hadka.
Pisem svoj nazor na NS 2 a ked niekto na ne bude bridzgat tak nech si ich najprv odskusa, za tu cenu su super.
Pri kupe odporucam navstivit nejlevnejsipneu.cz, maju tam klauzulu ze ked najdete lacnejsie dany model inde na nete tak vam to daju za taku alebo este nizsiu cenu a dovezu to az k vam..vlastna skusenost, nie reklama.
Astra G - sportive, X20DTL, 1999, 3dv, spotreba 3,5-5 l/100km leto , 4,5-6 l/100km zima
diky diky bylo snim hooodne moc prace mam ho uz asi 5let a porad se na to neco delalo uz staal hodne usili a nervu ale tak vyplatilo s eto ted uz jenom stoji a je to takova mazlici zalezitost nez jezdici
dííky sem sice sem snim jel kousicek ale byl sem spokojenej jinak ,,erbeg,, uz taky resim je na prd ze se musi koupit celej ale od strejdy budu mit new
jaktoze ti nejde sundat???
Nejde Na tom tisicihranu je nejakej bordel a proste z toho ten volant nedostanu... Zkousely jsme to dva a nic,taky jsem tam zkousel neco striknout jestli to povoli a taky nic...
Astra H Caravan cosmo 1.9cdti 88kW
Corsa C 1.0 social edition