chlapi jen se trochu vmísím do debaty o foliích. já si je tam nechal dát asi před necelým rokem a mám to odstupňované propustností a jsem naprosto spokojen. sice to bylo dražší ale na tom nesejde. stálo mě to sedmičku na celé auto s demontáží a montáží oken. hrozně šikovnej chlap a dokázal komunikovat než jsem se rozhodl co a jak. posílám foto. folie doporučuji. a v noci není problém. jinak co se týče propustnosti tak zadní okna uložného prostoru 10% zadní spolujezdec 20% a přední 30%.
No ja nevim ale jestli mate problemy pri couvani ve tme,neni treba navstivit ocniho? Ja mam taky predni skla s folii a vse je ok i v noci, spise naopak se mi to zda lepsi, protoze na me nikdo nevidi co v aute delam ne sranda. Mel jsem z toho taky strach, ale jak jsem do toho sedl, tak mi pripadlo ze je to stejne... mam sice na prednich trochu svetlejsi ale i tak dost tmave... viz foto:
takze vsem vrele doporucuju! Ja si to nechal delat v Ostrave u autosklo- tip. jsou hned vedle meho podniku, tak kdyby nekdo mel zajem tak neni problem to tu domluvit, zname se dobre.
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
čau chlapi. jojo byl jsem v Letňanech. od té doby se pouze změnilo podsvícení přístrojovky. použil jsem plazmu indiglo a musím říct super. ale vaše kočáry jsou taky hezký. prostě astra je astra.
Fólie mohu vřele doporučit! Pokud vám je lepí odborník v pravém slova smyslu, měl by vědět, co tam může dát a měl by umět poradit.
Co se týká nočního vidění, vše je v pohodě, pokud ovšem necouvám ve tmě do tmavého prostoru, tam pak stahuji okno a čučím do zrcátka. U očaře jsem byl a brejle nosím.
Já mám totiž už druhý foĺie. Ty první neměly atest, tak šly dolů a nahradily je ty, co je mám na autě teď. Nedoporučuju foĺie, nebo vypalovačku bez atestu. Pak jste zbyteční sponzoři.