TAK TO JE VELKA BLBOST ASTRICKA JE V PORIADKU A PRAVE SA NA NU POZERAM S OKNA ABY STE VERILI TU MAM AJ FOTO FOTENE PRED CHVILKOU
Mam taký pocit že niekto nemá čo robiť a píše do môjho topicu.To ja blbec som sa v práci neodhlasil a kolegovia to hneď využili Zajtra majú po chlebe taký šok Vám urobiť
Přílohy
Opel Astra G 1.6 8V X16SZR OPC Line Opel Combo Tour 1.4 16V Z14XEP
Jeste ze se v praci dostavame do kompu pres kartu jinak takovyho koko*a co mi sahnul na pracovni komp bych asi rozbil
LittleJohn- <Važ si toho co máš, dokud to máš...> Moje 1.6 8V 3 dv Edice 100, X16SZR Věci na prodej Kritizovat znamená usvědčit autora že to nedělá tak jak bych to udělal já kdybych to uměl.....
Ja ked som si prečital 41 stranu a tam brhy pisal že taka peknaá astrička to bola tak som bol riadne v šoku čo to ale pozriem na prechdzajucu str. a hned mi bolo všetko jasné Blbý fór!!!!!!!!
Tak máme tu niejaké nové fotky OPC krídlo je už na aute dlhšie len som sa ako nedostal k foteniu tak som to teraz cvakol tak na rýchlo mobilom + Už sú tam aj zadné svetlá N-Joy Urobil som dobre že som ich tam dal vyzerá to super
Foto svetiel po vybalení:
Rozdiel medzi origo a n-joy
A rozsvietené trošku