Myslíš ten poslední odkaz? No.... Já na to omylem taktéž kliknul
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Ale já varoval že je to pro moderní mládež A to ty a ani já nejsem, my jsme nemoderní mládež
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Astra 1.6 16v 74kW,X16XEL,Caravan sport,"stříbrná sršeň" z Itálie
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
AstraMan Apik ...NO comment děs a hrůůůůůza
jsem zvědavej co budou poslouchat naše děti...(u nás pořád veden Nohavica a Tři čunící a potom toto http://www.youtube.com/watch?v=8hjV6-GKbCI, ale jsou nám teprve 4 tak až bude víc jsem zvědavej...
Astra 1.8 16V,Caravan,"stříbrná sršeň" z Německa - už jen jako zdroj náhradních dílů.
[color=#0000FF][b]Diagnostika OP-COM Dačice a okolí,ceny lidové,vytáhnu z vašeho auta všecky data- pak je na vás,co s nima uděláte[/b][/color] :lol:
Jeena
o co ti jde? naše 9-letá dcera přišla s tím,že chce poslouchat Kabáty
Zlatá 90' léta... Nedávno jsem nasosal 10CD čágo belo šílenci, a to je klasika, to slyšet... KLuci, pamatujete tohle: http://www.youtube.com/watch?v=FDuo_JG-HNE To je supr song.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Příjemné, ale mám z ní teď depress Rychle něco FUN
Křoví si dávala do žíly. Tuhle mám ale rád, ta se jí snad jako jediná povedla.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE