No zkrátka, to je vidět, koho jste na to předsrazu nejvíce pomlouvaliTrdlo píše:Na to jsme s Joelem nepřišli, ale prostě Opel je Apik.
Napsal si to Luboši moc pěkně. Jsem normálně musel zamáčknout slzu.Defender píše:Tak já jsem byl regnutej nedříve po koupi auta roku 2004 v OCR, ale vzhledem k malému počtu Géček v tomto klubu jsem hledal někoho, kdo mi poradí s tím mým, no a hle, našel jsem tento web![]()
Posléze jsem byl stále v OCR, avšak většinu info jsem nejprve jako host a pak již regnutej člen sosal odsud, no a první sraz kterého jsem se zůčastnil, byl samozřejmě ten Pražský (jaro 2007) a pak už to jelo, Milovice, Liberec, Pávov, atd. a od jara 08 samozřejmě Praha + Koráb.
Dnes již skoro na webu nikam jinam nechodím a je ze mne Oplí pacoš jak se patří, nedivte se s touhle Adamovou partou supr bláznů, vynálezců, géniů, princů, čudlíků, šampónků, atd. ( a s jejich Baumaxy, OPiCemi a co já vím ještě), to prostě ani jinak nejde
.
Takže poděkování všem že jsou a že jsou tady a takový jací jsou, holt taková "normální" klubrodinka![]()
![]()
![]()
NEMĚNIL BYCH ANI NÁHODOU
![]()
![]()
Foto dost zkresluje... Měl jsem X páru zadních světel na předělávku a vždy když jsem vyfotil v domácím prostředí obyčejné lampy, tak na fotce vypadali jako N-JOY
tak to je inzerát jak se patří, z toho by si mohli vzít příklad i ti, kdo tady prodávají auto, snad jenom ještě fotky intoše a je to naAPiK píše:Prodám kočárek Baby Trend - Triga - trojkombinace. Pláštěnka, síťka, taška, vnitřní taška. Původní cena 6900,- Kč v provozu od 4/2005. Najeto tak akorát, celoroční pneu, bohatá výbava a příslušenství. S papírama, TP i EMISE vyhovující. Plní EURO5 - bez poplatku. Odkládací přihrádka vespod, příruční zavazadlová taška, střešní okno se síťkou, tlumiče, nastavitelné řízení. Sklápěcí střecha - cabrio.
Více ZDE
Ty voe já o ničem nevímTrdlo píše:Vlatíku ty se nesměj, Marťa mne zásobovala takovými info o Tobě, že vůbec netuším kdy jste to probírali... Nebyl jsi si pro ten mobil za ní nějak zbytečně dlouho...![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |