"Come shall ten well bload ? Then well bload shell when blaight"

), že už tam mám dva kočárky a že další vzít nemůžu. No po chvíli, když viděli že dál nejedu vystoupili. Ne že bych proti "nim" něco měl, ale zrovna tihle pobírají sociálku, rozrůstaj se a ačkoli je to divné, VŠICHNI mají průkazy ZTP. (Poznámka, TP - těžce postižený, ZTP - zvlášť těžce postižený, ZTP+P zvlášť těžce postižený + průvodce). Přijde mi to že se to už dává ne za postižení, ale za barvu.
 ), že už tam mám dva kočárky a že další vzít nemůžu. No po chvíli, když viděli že dál nejedu vystoupili. Ne že bych proti "nim" něco měl, ale zrovna tihle pobírají sociálku, rozrůstaj se a ačkoli je to divné, VŠICHNI mají průkazy ZTP. (Poznámka, TP - těžce postižený, ZTP - zvlášť těžce postižený, ZTP+P zvlášť těžce postižený + průvodce). Přijde mi to že se to už dává ne za postižení, ale za barvu.   Tak jsem je nechal ať se projdou... Znám lidi co nakaj jako diví a je jedno že mají jinou barvu a jsou slušnější než někteří bílí. Ale tato rodina zrovna do nich nepatří. No, shrnuto, využil jsem právo své moci a jak říkala Dana v Krok za krokem, "moc je sladká"....
 Tak jsem je nechal ať se projdou... Znám lidi co nakaj jako diví a je jedno že mají jinou barvu a jsou slušnější než někteří bílí. Ale tato rodina zrovna do nich nepatří. No, shrnuto, využil jsem právo své moci a jak říkala Dana v Krok za krokem, "moc je sladká"....   

myslíš že cikorky chodí na opel forum? Ty choděj na jiný stránky - hlavně na ty kde jim něco daj a Opel znaj jenom od vidění když nám kradou znak z masky. Dobře si udělal Radoši. Až budeš jezdit v Plzni tak budeš mít spoustu příležitostí to zopakovat.prma píše:No tady mě napadá jestli ta spz v podpisu je dobrej nápad

| Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |