A zatím takhle :
1. Defender
2. Capone
3. Avangarde
4. Pitman
5. ARTSA
6. Yanek
7. Sovička
8. -LJ-
9. Gondo (pokud to zdravotní stav rodiných příslušníků dovolí)
10. OPC
Tak a někdo další kdo pofrčí s námi z Prahy

Tak OPCčko už seš tam taky

Docela bych jela s vámi z tý Prahy, ale vůbec se tam nevyznám a nevím, jestli bych ty Letňany našlaDefender píše:Takže tady jsem si dovolil připravit seznámek, ať víme kolik nás pojede spolu v sobotu z Prahy Letňan (benzínka Tesco Stores, místo konání pražských srazů, je to prakticky naproti O.D.KIKA) srazík bych viděl tak na 8:30 - 9:00 a v 9:00 odjezd v koloně směr letiště u Mělníka![]()
A zatím takhle :
1. Defender
2. Capone
3. Avangarde
4. Pitman
5. ARTSA
6. Yanek
7. Sovička
8. -LJ-
10. OPC
Tak a někdo další kdo pofrčí s námi z Prahy![]()
![]()
Tak OPCčko už seš tam taky
nechci tě nijak odrazovat, ale cestou přes prahu by sis to dost protáhla...majky.n píše:Docela bych jela s vámi z tý Prahy, ale vůbec se tam nevyznám a nevím, jestli bych ty Letňany našla, nejedete tam náhodou někdo ze západu Čech?
Tak asi pojedu přímo, jen doufám, že tam trefím, jako správná ženská se totiž zas tak moc v mapě nevyznámsovicka píše:nechci tě nijak odrazovat, ale cestou přes prahu by sis to dost protáhla...majky.n píše:Docela bych jela s vámi z tý Prahy, ale vůbec se tam nevyznám a nevím, jestli bych ty Letňany našla, nejedete tam náhodou někdo ze západu Čech?
do milovic by se to přes prahu vyplatilo, ale takhle:
http://tinyurl.com/5qzehx
ale nevim, je to na tobě
(letňany jsou na severu prahy, dobře dostupné ze všech směrů, neboť jsou hned u dálnice)
Z okolních obcí už budou směrovky, ale až k nim musíš bohužel trefit samamajky.n píše:Tak asi pojedu přímo, jen doufám, že tam trefím, jako správná ženská se totiž zas tak moc v mapě nevyznámsovicka píše:nechci tě nijak odrazovat, ale cestou přes prahu by sis to dost protáhla...majky.n píše:Docela bych jela s vámi z tý Prahy, ale vůbec se tam nevyznám a nevím, jestli bych ty Letňany našla, nejedete tam náhodou někdo ze západu Čech?
do milovic by se to přes prahu vyplatilo, ale takhle:
http://tinyurl.com/5qzehx
ale nevim, je to na tobě
(letňany jsou na severu prahy, dobře dostupné ze všech směrů, neboť jsou hned u dálnice)
![]()
Ahoj....byl jsem vloni a letos mě to opět láká,jelikož to byla sqělá akce....ale zatím mi to nevychází časově....nevim nevim,jestli se do toho termínu vlezumajky.n píše:Docela bych jela s vámi z tý Prahy, ale vůbec se tam nevyznám a nevím, jestli bych ty Letňany našlaDefender píše:Takže tady jsem si dovolil připravit seznámek, ať víme kolik nás pojede spolu v sobotu z Prahy Letňan (benzínka Tesco Stores, místo konání pražských srazů, je to prakticky naproti O.D.KIKA) srazík bych viděl tak na 8:30 - 9:00 a v 9:00 odjezd v koloně směr letiště u Mělníka![]()
A zatím takhle :
1. Defender
2. Capone
3. Avangarde
4. Pitman
5. ARTSA
6. Yanek
7. Sovička
8. -LJ-
10. OPC
Tak a někdo další kdo pofrčí s námi z Prahy![]()
![]()
Tak OPCčko už seš tam taky, nejedete tam náhodou někdo ze západu Čech?
Jedeš zkratkou přes Pepíkov?Slag píše:Myslíte, že k tomu Tescu do Letňan znova trefim?
Mám takový tušení, že s tebou se taky možná někde cestou potkám...teda pokud se stane zázrak a pojedu už v pátekLuboš X17DTL píše:Jedeš zkratkou přes Pepíkov?![]()
![]()
Že bych si dal bacha na zelený kufr?Slag píše:Mám takový tušení, že s tebou se taky možná někde cestou potkám...teda pokud se stane zázrak a pojedu už v pátekLuboš X17DTL píše:Jedeš zkratkou přes Pepíkov?![]()
![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |