No Háčko je taky povedený, je v něm méně odkládacích míst, jede bezva, má silnější 1,6ku motor. Před stolem mi stojí nový SEDAN, vystrkuje na mně zadek, no je parádně velkej! Tam se toho vejde!palix píše:Combi? G, alebo H ? Ináč čo poviete napr na H? Podľa mňa celkom pekná, ale interiér sa mi viac páči v G. V H - nie je podľa môjho gusta stredový panel...Princ William píše:jednoducha a jednoznacna odpoved ktera te urcite potesi ASTRUpalix píše:Ideš predať Astru? Ak áno - čo budeš kupovať?a ale tentokrat bude vymena karoserie za vetsi
![]()
![]()
rozhodne to bude tez pekna fesanda ale nejakou dobu to zase potrva.....
Kdy obouváte na letní ... ?
- Zdeněk Lbc
- Reklama
- Luboš X17DTL
Tak to je luxus, tak už jsem se dlouho nezasmál.Gondo píše:Mě před stolem sedí místo sedanu kolegyně a dál je to jak píšeš tyZdeněk Lbc píše:Před stolem mi stojí nový SEDAN, vystrkuje na mně zadek, no je parádně velkej! Tam se toho vejde!![]()
![]()
Opel Astra F Caravan X17DTL (už má novou majitelku)=>
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
Astra G Caravan 1,7 DTi (na to se už jen dívám)=>
něco malého černého patří ženě a já nemám nic:-(
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=10583
- Luboš X17DTL
Kolega má H-čko kombi 1,9 diesel - super auto - veľké... Asi za to poriadne zaplatil... Predtým mal Merivu. vymenil ju hlavne kvoli tomu, že nemala klímuZdeněk Lbc píše:No Háčko je taky povedený, je v něm méně odkládacích míst, jede bezva, má silnější 1,6ku motor. Před stolem mi stojí nový SEDAN, vystrkuje na mně zadek, no je parádně velkej! Tam se toho vejde!palix píše:Combi? G, alebo H ? Ináč čo poviete napr na H? Podľa mňa celkom pekná, ale interiér sa mi viac páči v G. V H - nie je podľa môjho gusta stredový panel...Princ William píše: jednoducha a jednoznacna odpoved ktera te urcite potesi ASTRUa ale tentokrat bude vymena karoserie za vetsi
![]()
![]()
rozhodne to bude tez pekna fesanda ale nejakou dobu to zase potrva.....
Opel Astra Classic 2 1,4 XEP / r.v.2007
- Princ William
kdyz hacko tak jedine diesel (vim ze ty budes presne pravej opak)Zdeněk Lbc píše:No Háčko je taky povedený, je v něm méně odkládacích míst, jede bezva, má silnější 1,6ku motor. Před stolem mi stojí nový SEDAN, vystrkuje na mně zadek, no je parádně velkej! Tam se toho vejde!
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
- Zdeněk Lbc
Jardo, mýlíš se, mně diesel vůbec nevadí, pokud ho ovšem nemám pod kapotou svýha auta!Princ William píše:kdyz hacko tak jedine diesel (vim ze ty budes presne pravej opak)Zdeněk Lbc píše:No Háčko je taky povedený, je v něm méně odkládacích míst, jede bezva, má silnější 1,6ku motor. Před stolem mi stojí nový SEDAN, vystrkuje na mně zadek, no je parádně velkej! Tam se toho vejde!![]()
![]()
-
herminator
- Kontaktovat uživatele:
-
brhy
- Kontaktovat uživatele:
..
zebY letne gumy ???herminator píše:no já si budu muset nejprve nějaké letní obutí pořídit, ale vůbec nevím do čeho mám jít. Předtím jsem měl Micheliny energy a docela spokojenost, ale co tám dám teď zatím netuším. Nějaké nápady![]()
![]()
- Princ William
tak dnes jsem natřel pakny na brzdách tak v sobotu přezouvám

OPEL ASTRA G 1.6 8V 55KW 1998 www.astra-g.cz/forum//viewtopic.php?p=84011#84011