Sraz Liberec - 06.10.2007

Opel srazy i jiné
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Tak ještě pár (asi 12 h.) a vyrážíme do Bedřichova zajistit si přespání a pak honem do Liberce za Zdendou a samozřejmě váma všema :D , už se těšíme.
Mobil : 602318645
Reklama

Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Právě jsem absolvoval již 12 sraz, na kterém se nás OPLISTŮ sjelo 14 aut a 25 lidí. Myslím si, že docela slušná účast! Převážná většina přijela již na liberecké dealerství OPEL, kde proběhla prohlídka servisu a nových vystavených vozidel včetně jedné ASCONY cabrio z roku 1981 v novém žlutém laku s novou černou plátěnou střechou. Těchto vozů se vyrobilo pouhých 624. Po hromadném fotografování se vydalo 11 skvělých vozů vozů OPEL propagační jízdou přez Liberec do Bedřichova, ležícího v krásných podzimních, sluncem zalitých Jizerských horách. Zajeli jsme až k rozhledně Královka, rozhlédli se do blízkého, ale i vzdáleného okolí a pak jsme již zamířili do Rudolfova, kde už na nás čekal salónek v hospodě Česká chalupa. Zde proběhla volná diskuze, doplnění trávícího ústrojí a okolo 20. hodiny jsme se opět rozjeli ke svým domovům.
I díky počasí se akce zdařila a nezbývá mi, něžli všem kteří přijeli z blízka, ale i z dálky ( Plzeň, Pardubice, Praha atd.), moc poděkovat za jejich účast! Dík samozřejmě patří i Romanovi a jeho partnerce Terezce, kteří tuto akci naplánovali. Takže všem ještě jednou DÍKY!!! :D :D :D

Vzhledem k tomu, že nejde UKAŽTO, pokusím se fotografie dodat přez někoho jiného.
Zdeněk Lbc

Příspěvek od Zdeněk Lbc »

Drobná oprava a doplnění: aut bylo dokonce 16!
KADETT - 3 ( 2 x 3 dveřový hatchback, 1 caravan )
ASTRA F - 3 ( 2 x 3 dveřový hatchback, 1 caravan )
ASTRA G - 7 ( 2 x 3 dveřový hatchback, 1 x 5 dveřový hatchback, 1 sedan, 2 x caravan, 1 coupe )
VECTRA A - 2 ( sedany )
VECTRA B -1 ( sedan )
Roman ST1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman ST1 »

Přesně jak píše Zdeněk, sraz se opravdu povedl a já tímto děkuji všem kteří nelitovali toho času, mnozí i nemalých peněz a přijeli se s námi společně bavil do Jizerských hor :D
Opel Zafira B Z19DT r.v.2010 edice 111
ex : Opel Zafira 2.2 16V (Z22SE) LPG Magic + STAG 300 r.v. 2004
ex : Opel Astra Caravan 1.6 16V r.v.12/99 Edice 100

http://www.opelastra.cz , http://www.kadett.cz
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Takže lidi, všem co se zůčastnili Libereckého "minisrazíku" (ty uvozovky bych rád zdůraznil, už podle toho, kolik nás bylo :P ) bych rád poděkoval za přijemně strávenou sobotu a následně i zbytek výkendu :) . Bylo to opět supr (jak už taky jinak že), organizace v režii Romana se Zdendou neměla chybu a ti co nepřijeli můžou jen litovat :P , takže znovu a znovu díky, díky ..... :lol:
PS: Už se s rodinou moc těšíme na fotky ! :wink:
Princ William

Příspěvek od Princ William »

musim uznat ze tento sraz se opravdu velice povedl :!: V kazdem pripade nesetrim chvalou na vyber lokality a doufam ze se to bude nekdy v budoucnu opakovat (ale tez doufam ze ne v blizkem budoucnu prece jen jsem ted celkem vysosanej financne). Chtel bych timto velmi podekovat Vsem za hojnou ucast a prohlidku novych aut i zadniho traktu v Libereckem Oplu kterou zajistil Zdenek LBC :!: P.S. priste bych navrhoval udelat sraz za vetsich teplot a na vice dni v Okoli prachovsky skal ci opet liberce s exkurzi na jeste a podobne. Tento sraz byl na jednicku nekolikrat podtrzenou a jeste s hvezdickou :!:
cesta domu probehla uplne v klidu. jen nas na jizni spojce predjel nakej strelec s novou M5 pri mej 80 tak ve 150 pri cemz jsem se celkem leknul. dorazil jsem na chalupu kolem jedenacte vecer a celkovy pocet km ukazoval 575km. ale jak popisuji vyse niceho nelituji :!: Astram zdar :!:

zde par fotek co jsem stacil zaznamenat:

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Princ William dne 08 říj 2007, 10:52, celkem upraveno 1 x.
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Defender
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Defender »

Jo jardo, kdyby jste tam zůstali, tak jste mohli jet v neděli na Ještěd s náma :lol: :lol: .
Princ William

Defender píše:Jo jardo, kdyby jste tam zůstali, tak jste mohli jet v neděli na Ještěd s náma :lol: :lol: .
jo to vim take ale to uz neni takove jako kdyz tam jede cela kolona. osobne jsem uz na jestedu parkrat byl tak vim jak to tam vypada. ale je to uz nakejch 15 let co jsem tam byl naposled. beztak nejhezci jested byl vecer kdyz jsme jeli domu. skoda ze jsem mel fotak v kufru jinak bych ho vycvaknul :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

No tak ty prachovsky není špatnej nápad! Sraz by mohl být v kempu v Jinolicích je tam jeden celkem velkej místa dost chatky ta jsou..takže by stálo o tom na jaro popřemýšlet :wink: ...jinak dky za vřelé přijetí ste fajnový 8)
Princ William

Cidla píše:jinak dky za vřelé přijetí ste fajnový 8)
jaky fajnovy :?: tez jsem te rad blize poznal :!: az bude vysledek hotov nahod fotky :!: vrele prijeti :arrow: nepovidej takovy jsme vzdycky :lol: :lol: :lol: :!: 8)
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

Jinak sorry za motaní v tom Liberci říkal sem, že ta navigačka je pinda a nejradši by tahla uplnejma prdelkama :evil:.
Tak já sem se s Váma ještě nikde nebavil tak chválím né :twisted: ...jinak ti musím pochválit kárku na živo je supr, přesně můj styl! hezky jemná žádnej brutál :!: ..a vypadá to supr když jsi jel večer za mnou..hele máš tam xenony nebo jen žárovky??
Princ William

Cidla píše:Jinak sorry za motaní v tom Liberci říkal sem, že ta navigačka je pinda a nejradši by tahla uplnejma prdelkama :evil:.
Tak já sem se s Váma ještě nikde nebavil tak chválím né :twisted: ...jinak ti musím pochválit kárku na živo je supr, přesně můj styl! hezky jemná žádnej brutál :!: ..a vypadá to supr když jsi jel večer za mnou..hele máš tam xenony nebo jen žárovky??
jsou tam jen zarovky. ale prave svetlo nak posledni dobou sviti vic dolu. zkousel jsem to sestelovat ale moc to neslo tak az bude cas tak budu muset zjistit kde je problem. jinak te velice dekuji za pochvalu. jak jsem rikal i tvuj caravan je velice vymazlenej. no jelikoz uz jsem se par srazu zucasnil tak se nic nedeje vzdy to chvilku trva nez se clovek dostane kam chce. kort jeste za tmy je to vsechno uplne jinak. dulezite je ze se tam jeste nemotame ted :lol: :lol: :lol: :twisted:
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

co tam máš za žárovky svítíly fakt moc pěkně!!! hezká barvička....no já vím že se člověk motá, ale když máš navigaci a stejne se motáš tak je to celkem blbý :lol: :lol: :lol: ...
Princ William

Cidla píše:co tam máš za žárovky svítíly fakt moc pěkně!!! hezká barvička....no já vím že se člověk motá, ale když máš navigaci a stejne se motáš tak je to celkem blbý :lol: :lol: :lol: ...
kupoval jsem tam takovy zlaty H7 nakonci jsou s takovym modrym prouzkem nazev "FUTURE LIGHT(S)" nevim jestli je tam to S nebo ne ale jou nemecky a svitej fakt dobre. cena cca mam takovej dojem za 2ks 550,- kupovany u nas
Cidla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cidla »

no nějaky takový mám v dálkovejch ale takhle hezky do modra mi teda nesvítěj :?...no musím nějaký sehnat tahle barva se mi líbila, jinak mě taky teď pravý svítí níž. Hele jak jsem jel za tebou neoslňovalo to levý já jestli ho nemám dát níž...
Odpovědět