manli2 píše:to musela bejt rána

tak ted s tebou nesouhlasim-TUNING je z prekladu ladeni,doladovani...a to znamena upravit si auto podle sveho aby se mi libilo a ne natahnout narazniky az na zem a kridla do nebe a dvacet nasavacu.mas pravdu v tom ze jde o to se odlisit od ostatnich ale ne za kazdou cenu prekopat auto aby nebylo poznat o jakou znacku jdesynologic píše:Tuning je ale o "extrému". Je to o tom se odlišit. To, že si dám dopředu mračítka a 17" kola mi neudělaj z auta tuningovou káru....
souhlasím! A připadá mi že synologic o tuningu nemas moc velky prehled!?..jezdis na srazy , mas kamose co do toho opravdu delaji? nebo jen stahujes foto z netu? Je spousta stylu tzv tuningu a ze tobe se libi extrem neznamena ze to je tuning...a abych pravdu rekl, treba ja jsem nikdy nerikal ze ma astra je tuning a mam mracitka a 17 kola, je to jemny styling..myslim ze tuning je hlavne o detailech ne o velikosti kridel a narazniku!Svaja píše:tak ted s tebou nesouhlasim-TUNING je z prekladu ladeni,doladovani...a to znamena upravit si auto podle sveho aby se mi libilo a ne natahnout narazniky az na zem a kridla do nebe a dvacet nasavacu.mas pravdu v tom ze jde o to se odlisit od ostatnich ale ne za kazdou cenu prekopat auto aby nebylo poznat o jakou znacku jdesynologic píše:Tuning je ale o "extrému". Je to o tom se odlišit. To, že si dám dopředu mračítka a 17" kola mi neudělaj z auta tuningovou káru....![]()
tot muj nazor
ja si myslím že by měli, protože vnitřní prostor je stejný...tak Vektry mi je líto a chápu, že to nechceš ukazovat. Myslel sem jen kdybys měl foto normal zajimala mě abych si udělal obrázek co je tvůj styl a vkussynologic píše:Jo a když už jsme v té krásné výměně názorů. Nevěděl by jsi, jestli hlinikové koberce (předek i zadek) z kombajna, budou pasovat do třídveřové Astry???![]()
myslím že Vojta to ví nebo je to na druhém fóru někde napsané...Schumak píše:A co ten spodni naraznik z OPC? Nikdo jste to nikde nevideli?kua kolik muze stat primo u Opla, da se to nejak zjistit? Kuji
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |