Princ William píše:presne tak pepca to napsal dobre![]()
![]()
![]()
![]()

Roman ST1 píše:Pepča : jsem rád že nakonec taky přijedeš, já sice ještě nevím jestli to stihnu v pátek, protože jsem stále ještě v nemocnici po operaci hlasivek, ale mělo by to vyjít a tak bych tam měl být nejdýl v sobotu v devět ráno jak na koni.
Mluvit naštěstí už můžu docela dobře, ale zpěv asi letos vynechámpepca píše:Roman ST1 píše:Pepča : jsem rád že nakonec taky přijedeš, já sice ještě nevím jestli to stihnu v pátek, protože jsem stále ještě v nemocnici po operaci hlasivek, ale mělo by to vyjít a tak bych tam měl být nejdýl v sobotu v devět ráno jak na koni.
zdravím,důležité je,že se zůčastníš,akorát bude asi váznout komunikace,zpěv??to bude znaková řeč??
néé,hlavně at jsi v pohodě.
A nepojedeme společně, že by jsme se ráno někde sešli? Když tak mi zavolej na 777342430Zdeněk Lbc píše:Hurá, sehnal jsem na sobotu dopoledne záskok do práce, takže dorazíme taky již dopoledne.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |