Hoši vy jste všichni tak hezky chytří, že prostě musíte rypat, ač to zní třeba jako rada, nebo mě jen prošpikováváte slovy, jděte do prdele s těmahle slovama. Prostě každý v životě udělá chybu, spěchem nebo i v normálním stavu...od toho přece fora jsou...aby se zde probíraly veškeré problémy všech, ať už se jedná i o posraný tuning, který věčně jen zhazujete na podlahu jako opovrženost největší psát o tomhle tématu zrovna na nějakém foru o Astrách....Trošku se probuďte vy čecháčci a podobní chytrolíni....Jsme na jednom foru a jsme lidi, děláme chyby, budeme nadále dělat chyby. Přestaňte se už prostě ponižovat...
Jinak tady vidíte chytrost i servisů značky AutoKelly, něvěděli že mám opačně třmeny a ještě mi to odvzdušňovali, ač třeba o tom věděli...prostě chtěli penízky, ale zařídily si i pěknou jmenovku
Co se týče mého brouzdání s autem...určitě jsem neskončil..ale brzdy, rozvody apod...věci, které jsou pro odbornou literku rozhodně přenechám profíkům
Zdarec a doufám, že se někdy hoši uvidíme na srazu...snad Vám ukážu i své kladné stránky