Teď sem v práci, takže nemám tu mých asi 4GB fotekmanli2 píše:nemáš to ve velkym![]()
já bych se chtěl podívat kdo je do koho zaláskovanej
![]()

Dal bych jinou, ale tento pohled se mi líbí nejvíce.
Tož tak.
Teď sem v práci, takže nemám tu mých asi 4GB fotekmanli2 píše:nemáš to ve velkym![]()
já bych se chtěl podívat kdo je do koho zaláskovanej
![]()
Aaaale chce. To bys čučela!xpolstarekx píše:ja se podivam co to je za typ a kdyz by tohle, tak poslu kdyz by neco jinyho bude se tam valet dal![]()
m.... me nenapadlo to dat do sekce prodam .... sem myslela ze origo radia nikdo nechce....
Jdu se tam za chvilcu mrknout co to je zac tak pak dam vedet.kulda píše:Aaaale chce. To bys čučela!xpolstarekx píše:ja se podivam co to je za typ a kdyz by tohle, tak poslu kdyz by neco jinyho bude se tam valet dal![]()
m.... me nenapadlo to dat do sekce prodam .... sem myslela ze origo radia nikdo nechce....A když je to ono CDR 500, tak to jenom sviští. Vím, sháním ho a na netu, když je "prodám" - tak mil.zájemců, pak další mil. "koupím".
Si má poslední nádějJinak budu mít to JVC
Ale myslím, že i to bude v poho.
Sem fakt netušil, že jsi holka?Já že je to vždycky žert. Jsem tu poměrně nový. A teď sem se kouk na tvůj profil a na fše jen
![]()
![]()
Ten tvůj vůz, no taky ty...To ty sama? Nevěřím! To jsi musela chodit do ňáké večerní školy bo co..
xpolstarekx píše:kulda: tak sem hledala a nasla CDR 500.... je to na ceda.... chces (poslu) x nechces (hodim zpatky do skrine)![]()
![]()
jj ja mu ho podrzimpepca píše:xpolstarekx píše:kulda: tak sem hledala a nasla CDR 500.... je to na ceda.... chces (poslu) x nechces (hodim zpatky do skrine)![]()
![]()
určitě ho bude chtít,mu ho jistě podrž,napiš mu sz,at to ví,jinak co jsi našla,bylo to delco,nebo simens?normálně doma schováváš poklady,já taky kdysi sháněl rádio a nikde nic,a oni to děvčata hážou do ponku
tedy...
xpolstarekx píše:jj ja mu ho podrzimpepca píše:xpolstarekx píše:kulda: tak sem hledala a nasla CDR 500.... je to na ceda.... chces (poslu) x nechces (hodim zpatky do skrine)![]()
![]()
určitě ho bude chtít,mu ho jistě podrž,napiš mu sz,at to ví,jinak co jsi našla,bylo to delco,nebo simens?normálně doma schováváš poklady,já taky kdysi sháněl rádio a nikde nic,a oni to děvčata hážou do ponku
tedy...
![]()
![]()
![]()
ehm
![]()
![]()
Je to delco Electronics....
mmm tak to bych mohla prodat i tech dalsich 5 co jsem tam nasla![]()
![]()
tam je veci ty jo, mam tam neporadek, bych si tam mela asi uklidit njo....
xpolstarekx píše:Pepca: ty joo si mel rict, kdyz jsem tam sla odpolko.... tak ja se kouknu zejtranebo se kouknu nenapadne ke znamymu... nic neslibuju, ale chces kdyztak s nebo bez pneu?
xpolstarekx píše:Pepca: ja fakt netusim ... ale podivam se tam.... nebo jak rikam, reknu znamymu estli by nemel neco "navic"ale nic neslibuju, abych pak nebyla na black listu tech co neco prodavaj a nemaj to
oki ja se po tom mrknu a kdyztak se pozeptam dalpepca píše:xpolstarekx píše:Pepca: ja fakt netusim ... ale podivam se tam.... nebo jak rikam, reknu znamymu estli by nemel neco "navic"ale nic neslibuju, abych pak nebyla na black listu tech co neco prodavaj a nemaj to
se nic neděje,žádný obavy,když nic nebude,tak prostě nic,já nespěchám,hlavně jsi nic ještě nenabídla k prodeji,tak se neboj.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |