Fobie
Nojo... vono kazdy clovek nema vzdy tolik penez, aby si koupil nejake bezpecne auto... Ale každopádně za ty peníze, co stojí felicie, se dá koupit mnohem lepší a bezpečnější auto 

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
- Reklama
No to sice nedá, ale jsou i lepší značky.... Třeba teď mě napadla značka Fiat Punto a Seat Cordoba ( taktéž kolem 50 000kč )...manli2 píše:ha ha ha.....u auta za 50 000 se moc vybírat nedá... bud a nebo
![]()
![]()
Ale jak říkáš... Buď narazíš na šunt, nebo ne

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
-
- Kontaktovat uživatele:
SyncMaster píše:Nojo... vono kazdy clovek nema vzdy tolik penez, aby si koupil nejake bezpecne auto... Ale každopádně za ty peníze, co stojí felicie, se dá koupit mnohem lepší a bezpečnější auto

-
- Kontaktovat uživatele:
to "nekdo" je tam spravne zacernenyZigi píše:Furt musi tady nekdo rypat,jasne ze se da sehnat za tech 50t neco slusneho,ale ja bych to nikdy neudelal!manli2 píše:vsadíme že neZigi píše: No felcka za 50t Kc bude taky srot v ohyzdnem a zhnilem stavu
Felcka,eeee nikdy![]()

Tak mě tu máte
Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

Nekončí jen to, co nikdy nezačíná

Je mi líto, nemám skener, jinak by to tu už bylo.Zigi píše:Co to naskenovat a poslat mi to?ghostrider píše:V posledním Světě Motorů 33/2006 je dobrý článek srovnání tří aut za 300 tis. a jsou tam: Peugeot 107, Škoda Fobia a Opel Astra Classic II. Za dvacku skvělý počtení.

Astra G coupe Z22SE
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak...Astra tam je s 1.4 16V Twinport a ten test defacto vyhrálaghostrider píše:V posledním Světě Motorů 33/2006 je dobrý článek srovnání tří aut za 300 tis. a jsou tam: Peugeot 107, Škoda Fobia a Opel Astra Classic II. Za dvacku skvělý počtení.

Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
Jsem paltil před měsícem ještě na Fiata, takže nejsem z toho dvakrát nadšenej..Zigi píše:Jeste ze me mas!ghostrider píše:Aspoň jim uděláš na poště kšeft.No vidíš, si mi připomněl, že si musím jet zaplatit povinný ručení..
![]()
Me povinny ceka "az" v zari![]()
![]()
PS:ne,tam nejdu
Tak tam nechoď, ale je tam i článek jak se vyhnout trestným bodům..

Astra G coupe Z22SE