Historka s CZ/SK poštou,máte taky nějakou???!
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Historka s českou poštou,máte taky nějakou???!
Jinak ta moje zásilka baly techničák. Dala to sousedce, co na tom že je to do vlastní ruky...
Ale máme fajn sousedy, tak je to v klidu.

Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE
- Reklama
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Hm,pěkně tu pomlouváme poštu,jsem nečekal,že se to tak rozvyne...
Tak dnes jsem byl tedy poslat ty balíky a byla tam jiná postava s dvouma dírama ze spodu a vředem na krku,byla úplně v poho,navodil jsem konverzaci,postěžoval jsem si na kolegini a ptal se na ty neskladné balíky,prý je to proto,že poštěvíci mají malá auta,ty co rozváží balíky k barákům!!!prpto takové příplatky,asi šetří na větší!A to jsem platil jen 60,- příplatek,pač to prý byl normal balík,prý kdybych to posílala jako obchudní balík,tak 120,- to jsou vydřiduši!Jo a pokud je to delší jak 150cm,tak taky příplatek!
Ještě chvíli s ní konverzovat,asi by se dala namotat!!!
Doufám,že jí tam budu potkávat pokaždé když budu něco posílat,jak tam bude ta druhá,tak se otočím a zajdu jindy,když má pindy!
Ty dva balíčky byly o velikosti krabice od bot,za oba s pojištěním jsem platil 128,-Se v těch cenách navyznám...
Jinak rada,pokud budete posílat pneu,či kola,nebo něco kulatého,tak do krabice,at je to hranatý,janak 60,- na víc!Mi mozek nebere,kulatý neskladný,hranatý stejné velikosti jo,někdo tu je na hlavu,ale já to nejsem
Tak dnes jsem byl tedy poslat ty balíky a byla tam jiná postava s dvouma dírama ze spodu a vředem na krku,byla úplně v poho,navodil jsem konverzaci,postěžoval jsem si na kolegini a ptal se na ty neskladné balíky,prý je to proto,že poštěvíci mají malá auta,ty co rozváží balíky k barákům!!!prpto takové příplatky,asi šetří na větší!A to jsem platil jen 60,- příplatek,pač to prý byl normal balík,prý kdybych to posílala jako obchudní balík,tak 120,- to jsou vydřiduši!Jo a pokud je to delší jak 150cm,tak taky příplatek!
Ještě chvíli s ní konverzovat,asi by se dala namotat!!!

Doufám,že jí tam budu potkávat pokaždé když budu něco posílat,jak tam bude ta druhá,tak se otočím a zajdu jindy,když má pindy!
Ty dva balíčky byly o velikosti krabice od bot,za oba s pojištěním jsem platil 128,-Se v těch cenách navyznám...

Jinak rada,pokud budete posílat pneu,či kola,nebo něco kulatého,tak do krabice,at je to hranatý,janak 60,- na víc!Mi mozek nebere,kulatý neskladný,hranatý stejné velikosti jo,někdo tu je na hlavu,ale já to nejsem

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
jako gumy a kola je to nejvěší svinstvo co se vozí... to dycky pěním když je nakládám... mista to zabere, litá to všude po autě když člověk chvátá a rozseká to další balíky kolem... 

BMW e46 330i 3.0 R6 170kw
- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Kterej rajon jezdíš???
Najdu si tam nějakou duši a budu tam posílat výhradně pneu a klído i jen sjetý,at máš práci a neflíkáš se!!!

Víš co se říká:pospíchej pomalu...
At nám dovezeš balíčky v pohodě!
Najdu si tam nějakou duši a budu tam posílat výhradně pneu a klído i jen sjetý,at máš práci a neflíkáš se!!!

Víš co se říká:pospíchej pomalu...
At nám dovezeš balíčky v pohodě!

High Flow Head-Modrá Raketa z ML... michalstrasser@seznam.cz qip 387819619 tel.737117644 Facebook Michael Štráda
Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
jezdim tohle
300km +- 50 denně.... 

- Štráda
- Kontaktovat uživatele:
Takže,je tu někdo z Velkého meziříčí,budu vám tam posílat slítané pneu,tak 10 ks do týdne a vy je tam budete likvidovat,aspon manli 2 bude mít práci... 

Hellracer Štráda
Hellracer Štráda
jj a v 7:30 čekejte budíček 

Lidi, to co jsem dneska zažil mi snad nebudete ani věřit, ale bohužel je to tak.
Takže, dneska mi dovezli objednané zboží (ofuky, vany do kufru,...). Hnedka jsem si nachystal zboží na odeslání. Na poště dneska bylo kupodivu úplně mrtvo, no prostě nikde nikdo. Podal jsem balíky a tu mě čekal šok jako prase a tou byla cena.
Takže: poslání vany do kufru (válec průměr cca 30cm a délka cca 130cm) jsem platil 58,- , to bylo OK. Ale teď ofuky 1x obyčejný balík 138,- (slovy: jednostotřicetosmkorun) 1x dobírka 178,- (slovy jednostosedmdesátosmkorun).
Normálně se mi rozkepaly kolena.
Vysvětlení? Vzhledem k nepravidelnému tvaru se přiráží příplatek za neskladné, který se údajně od 1.5. zvýšil na 80,- Kč. Takže paradoxně menší zásilka jen kvůli tomu, že to není krabice, tak je dražší než těžký balík, velký jako kráva.
No jsem úplně v šoku, protože mě pošta stála víc, než co jsem na tom "vydělal" (na každý věci mam 20-30 korun).
"Chce se mi zvracet."
Takže, dneska mi dovezli objednané zboží (ofuky, vany do kufru,...). Hnedka jsem si nachystal zboží na odeslání. Na poště dneska bylo kupodivu úplně mrtvo, no prostě nikde nikdo. Podal jsem balíky a tu mě čekal šok jako prase a tou byla cena.
Takže: poslání vany do kufru (válec průměr cca 30cm a délka cca 130cm) jsem platil 58,- , to bylo OK. Ale teď ofuky 1x obyčejný balík 138,- (slovy: jednostotřicetosmkorun) 1x dobírka 178,- (slovy jednostosedmdesátosmkorun).
Normálně se mi rozkepaly kolena.
Vysvětlení? Vzhledem k nepravidelnému tvaru se přiráží příplatek za neskladné, který se údajně od 1.5. zvýšil na 80,- Kč. Takže paradoxně menší zásilka jen kvůli tomu, že to není krabice, tak je dražší než těžký balík, velký jako kráva.
No jsem úplně v šoku, protože mě pošta stála víc, než co jsem na tom "vydělal" (na každý věci mam 20-30 korun).
"Chce se mi zvracet."

OPEL ZAFIRA 2,2DTI Y22DTR OPC line 2005
https://www.automilacek.cz
https://www.automilacek.cz
Na svou příhodu s Českou poštou jsem už do tohoto topicu odkaz dal. Tentokráte přidám ještě jeden poznatek.
Již několik měsíců posílám tu samou obálku s tím samým obsahem, stejné rozměry, váha i vzhled, ze stejné pošty a poštovné je někdy 15,- 12,- 10,- 14,- prostě jak kdy. Nechápu.

Již několik měsíců posílám tu samou obálku s tím samým obsahem, stejné rozměry, váha i vzhled, ze stejné pošty a poštovné je někdy 15,- 12,- 10,- 14,- prostě jak kdy. Nechápu.

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
- rychlyradim
- Kontaktovat uživatele:
nic si z toho nedělej..zde mi můžou aspon věřit ti co posílám podznačníky...že za dva kousky zabalené do kartonu...mě kdysi stálo 37,-Kč s potvrzením..a ted si panáčci přeji 59,- Kč... co ti mám na to říct.... 
for Apik: jo já dnes platil za podznačníky 54,-Kč naposledy 59,- Kč....fakt si dělá v té naší republice co chce kdo chce...

for Apik: jo já dnes platil za podznačníky 54,-Kč naposledy 59,- Kč....fakt si dělá v té naší republice co chce kdo chce...
APiK: A neposíláš to náhodou někdy doporučeně a jindy ne? Nebo pojištění proti ztrátě?
Jinak s cenami jsem zatím no problemo... Většinou vše odpovídalo hmotnosti a rozměrům balíčku + dodatečným službám ( doporučene, na dobírku, pojištění proti ztrátě )
Ikdyž možná nějaké ty 5ti korunové rozdíly v tom byli 
Jinak s cenami jsem zatím no problemo... Většinou vše odpovídalo hmotnosti a rozměrům balíčku + dodatečným službám ( doporučene, na dobírku, pojištění proti ztrátě )

My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
AstraMan: NE

2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
normálně to bal do kartonu at to co jejvíc připomíná krabiciMAX - CZ píše:bla bla ....

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
HELP !
Zdravím, už mě nenapadá, kde jinde se zeptat
.
Zasílal jsem Českou poštou 15" pneu, takže jako vždy: Dva balíky (po páru), přijdu na poštu, "poslat obchodním balíkem", zváženo, každý z balíků má jako vždycky 15 kg... Nic zvláštního, ale potom ...
Místo obvyklých 140 - 150 Kč za balík měl stál jeden balík 225 Kč. Celkem tedy 450 Kč místo 300
. Pro spoustu lidí důvod, proč si nenechat poslat balík...
Ví někdo, proč je tomu tak? Na poště nevíííí...
Díky
Zdravím, už mě nenapadá, kde jinde se zeptat

Zasílal jsem Českou poštou 15" pneu, takže jako vždy: Dva balíky (po páru), přijdu na poštu, "poslat obchodním balíkem", zváženo, každý z balíků má jako vždycky 15 kg... Nic zvláštního, ale potom ...
Místo obvyklých 140 - 150 Kč za balík měl stál jeden balík 225 Kč. Celkem tedy 450 Kč místo 300

Ví někdo, proč je tomu tak? Na poště nevíííí...
Díky

Už bylo dost...
ex:
1x Vectra C
6x Astra G
2x Astra H
1x Insignia ST
2x Corsa D
3x Combo C
1x Corsa A
ex:
1x Vectra C