tak za patek a za sobotu 460km. v patek v Praze v SRBA servisu pro novou baterku (v plzni mi ji slibujou uz 14 dni a stale nic) ta stara mi odesla na srazku ve volduchach a tak jsem nejezdil

. do prahy jsem prifrcel na pujcenej 74Ah. jste meli videt jak se tam sebehli mechanici se kouknout co tam mam za baterku na benzinaku

cena s montazi 1510,-. potom srazek s honzou-coupe a nasledna cesta pro pneumatiky ktere stejne momentalne nemeli. nevadi

pak cesta domu

cela cesta des bes protoze se na D5 stavi mytne brany tak je tam omezeni na 100 pak na 80 asi tak kazdejch (5-10km

nevim presne mozna i vic) sem tam naka kolona. treba u Rudne ve smeru na Prahu z duvodu opravy vozovky. pak jeste zastavka na vrakovisti v plzni pro krouzek pod volant (pro pepcu). celkem 300km spotreba cca 7/100. vecer montaz VDO CDR 500
sobota cesta za pepcou a nasledna cesta do Plane u M.R. na letiste krizenec. foto v sekci srazy. pocasi se povedlo. rano po prijezdu montaz multifunkcniho volantu a vymena krouzku pod volantem a nandani novych potahu v pepcovo astrulce pak jsme si s pepcou parkrat projeli po runwayi za ucelem predstavit nase astricky a trochu jim provetrat motory a take vzorky na predni naprave

. pak jen sledovani programu a ladovanim dobrot do sebe

vecer cesta zpet domu. pocitadlo ukazalo 160km a spotrebu kolem 8/100 ale neni se ani cemu divit po tej ceste tam i nazpet (ja jeste kousek po dalnici) + kolecka po runwayi, ze pepco

uz se tesim a stradam zase na Milovice

pokud teda budou