copa? stroj nestiha? mam FSC LOOX 500 + 2GB karta a jede v pohoRadoš 92 píše:Přesně, já teď jezdím s iGO8, ale trochu mně někdy zlobí...

copa? stroj nestiha? mam FSC LOOX 500 + 2GB karta a jede v pohoRadoš 92 píše:Přesně, já teď jezdím s iGO8, ale trochu mně někdy zlobí...
no ty prujezdni body to je teda orisek, na to jsem neprisel, resp. na 1 jo ale vic ne, no mam manual tak se zactu v jobu zitraMarky píše:Take jsem ted testoval na dovolenou do Chorvatska iGO a je to parada (i kdyz porad je jeste co zlepsovat), nejlepsi je ze si clovek v poklidu domaciho kresla navrhne sebekomplikovanejsi trasu s prujezdnima bodama a neni nicim omezen a mapovy podklad je take opravdu velmi dobry a to i v exotikach, kde uz je TT nepouzitelny. Je to samozrejme otazka zvyku, ale v tomto je prave PDA jedinecne, neni to jen jednoucelova vec s navigaci od jednoho vyrobce.
ee ale uz jsem se o tom dnes docetl takze se do toho vecer pustim a dam vedet zitra, dik za tipMarky píše:Zkousel jsi po tom nastaveni zalohovat uzivatelska data? Znamemu to delalo take, akorat u jinych skinu a potom co jsem udelal ulozeni to bylo OK.
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |