APiK píše:Trdlo: Vím, ale jinak to prostě nešlo. A už to neřeš. Říkal jsem, že se budu podílet.
New-Name: výborná práce (jenom se nepíše Apik, ale APiK)
No však počkej až se znova potkáme, já Ti to vysvětlím u panáka.
Tak už jsem konečně dorazil domů... A dokonce jsem i dnes nastartoval
PS: Srázek samozřejmě super
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
Raději jsem to nezkoušel znovu měřit Ale mám podezření na to stropní světlo, jelikož mě v tu chvíli netrklo že jsem měl i zapnuté rozsvěcení těch bočních lampiček v stropním světle... Ale každopádně i s nimi jsem nastartoval v pohodě, tak nevím no
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
AstraMan píše:Raději jsem to nezkoušel znovu měřit Ale mám podezření na to stropní světlo, jelikož mě v tu chvíli netrklo že jsem měl i zapnuté rozsvěcení těch bočních lampiček v stropním světle... Ale každopádně i s nimi jsem nastartoval v pohodě, tak nevím no
V těch bočních lampičkách máš žárovky, nebo LEDky?
2x Opel Astra caravan 99/1,6 16V/X16XEL/Z147 - Italka a Švýcarka
Ledky, ostatně jako všude ( tedy kromě ovladání předních oken )
APiK píše:Tak i kdyby svítily, tak 170mA je furt hodně. Určitě jsi měl puštěnýho ještě něco...
No právě že neměl... Nebo alespoň o tom nevím, to stropní světlo je jediná věc, co se dá takto měnit
Hlavně že s tím mohu startovat, horší by bylo kdybych musel každý den měnit autobaterii