aby to do něj nenakouřila srnkaDj.radim píše:Na co máš ten maják?
Budeš leštit kastli jo ?Frydex píše:Já jsem si dneska koupil Silichrom EX, bratru 98,- Kč...
svítíMajla píše:v práci jsem si přeletoval "ledky" v CAR 300 za modré, tak jsem zvědavej jak večer až to vyzkouším dopadnu. Držte mi palce
No hlavně rámečky kolem SPZ, protože přes zimu dostaly pořádně zabrat. Snad to s tím půjde dát ještě do kupy.Boči píše:Budeš leštit kastli jo ?
No, to sem si mohl myslet že se někdo na takovou hlášku chytí..... no commentTrdlo píše:Boči: Tohle je nahrávka na smeč jak dělaná, ale budu mlčet....![]()
![]()
Záře jak nad pacifikem ....Majla píše:svítí![]()
, ale nějak více než osvětlení topení
Co chtěl Trdlo leštit ..... ???Frydex píše:No hlavně rámečky kolem SPZ, protože přes zimu dostaly pořádně zabrat. Snad to s tím půjde dát ještě do kupy.Boči píše:Budeš leštit kastli jo ?
No, to sem si mohl myslet že se někdo na takovou hlášku chytí..... no commentTrdlo píše:Boči: Tohle je nahrávka na smeč jak dělaná, ale budu mlčet....![]()
![]()
že by hokejku ???Boči píše:Co chtěl Trdlo leštit ..... ???
fujnew-name píše:ale ta se neleští tempem nýbrž indulonou![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |