jako na studentska leta nedam dopustit, sice mate holou vite co, ale zase tolik moc nepotrebujete a toho casu

Pracuju v nemocničním prostředí (poskytujeme zdravotnický software), a ač mám jenom maturitu, tak mi nikdo neřekne jinak než pane inženýre... Snažil jsem se pár lidem vymluvit, že inženýr nejsem, ale stejně to nechápou. Tady je prostě zakódovaný, že člověk bez titulu je póvl a nic neumí... Na druhou stranu, nedávno mi říkal kámoš, že když vidí, jakej on sám je inženýr, tak že se bojí jít k doktoroviPleshoun píše:Jedna DOBRÁ rada... Pokud voláš na úřad nebo do nemocnice, titul je to co ti usnadní postup přes úředního šimla... Je to neuvěřitelný, ale klasický úředník si najednou přestane myslet, že je polobůh a personám v nemocnici se taky chová jinak k akademicky otitulovaným... proč? to se lze jen dohadovat...
to slyšívám často...Radoš 92 píše:Vy musíte být pěkně blbí, když vám nestačí 8 let základky...![]()
![]()
![]()
můj případ proto nechápu ten zápal strávit tolik let ve škole, ale i tak klobouk dolůkubesmaurer píše: když má člověk praxi může mít lepší post než vš
martasku ty jsi můj člověk..mám vícero takových sousedůMarťasek píše:
Onehda u mě zvonil soused - Mudr.phdr mgr a nevím co ještě za tituly má - potřeboval nahodit pojistky v bytě, páč rozmrazoval ledničku fénem, a do něj mu nakapala voda z roztátého ledu - prostě ten fén zavřel do mrazáku - lednička byla na vyhození - inteligent![]()
No a vo tom to jééé...
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |