Taky bych chtěl mít kufr zaplácanej takovýma kravinama, bohužel pak bych tam nenarval 5Xbáglů a golfáč
Jinak nad tímto autorádiem jsem také přemýšlel, ale pak jsem našel jedno od Sencora také na DVD ( akorát nemá takto výjezdový panel )
Ale ten zvuk Ti závidím, jen ne tu spotřebu
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
karka pekna neco takovyho chtela pritulka ale coupe je coupe hlavne ty bezramaky pro me
to Astraman .. jen pockej az uvidis co jsem do kupe poridil ja za kotatko do kufru .. az jsem byl prekvapenej jak to hraje na to jak je top mrnavy je to za par korun a vcelku staci
posouvatko do práce a z práce Astra Coupe 2,2 Irmscher (druhé autí v rodině)
Nojo ale coupe má o trochu větší kufr ne? A tím zvukem jsem nemyslel hudbu, ale motor + výfuk
My new car ( Opel Meriva A ) :arrow: AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV. My ex-car ( Opel Astra G ) :arrow: AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV. My motto :arrow: Činy jsou více, než slova !!!
no kupe je relativne asi ze sedana dle meho a kufr je tedy vcelku velky ... to je faktem ... tam se golfbag + basa lahvacu + 2 velyk sportovni tasky vejde
No vidíš, u mě poslední měření spotřeby vyšlo na 5,2l A stylem jízdy se moc neodlišujeme
Naposledy upravil(a) AstraMan dne 19 srp 2008, 11:39, celkem upraveno 1 x.
nebrec to je to posledni uz to jen zapojit ... misto place se na to tes plakat muzes az ti to nejakej debil vybere nebo muzes strilet ... jsem osobe misto place pro tu strelbu
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER . . . . Opel Astra G 1.8 | X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi | Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC | Z20LET
Předchozí: ]Opel Astra G 2.0 Di| X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4 | Z14XE