Vychytavky do astry
Tak já jsem si včír objednal parkovací infra kameru, takže někdy příští týden bych ji měl montovat. Tak uvidíme, jak to bude šlapat, myslím, že to bude lepší než parkpilot. Bude vidět za auto a to i v noci.
Naposledy upravil(a) Charlie dne 01 úno 2008, 10:37, celkem upraveno 1 x.
Corsa C 1,0 12V, Peugeot 607 2,2HDi,
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
a kde budeš mít monitor ? a na kolik to vynde ?
Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Displej mám na rádiu, 3,5", tak se to bude zobrazovat přes něj, při zařazení zpátečky se to automaticky zobrazí. A ta kamerka je za 600 až 1500kč, záleží jak na ni narazíš (já ji mám za 600kč) a rádio za 3990, viz: https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?t=5898
-
- Kontaktovat uživatele:
Jj, tak přes rádio, tak to jo, sem nevěděl jaké máš. Bude to vychytávečka, to joo.. Ale bude to nepřirozené jak hrom, čumět do rádia když couváš... eeh.. Ale je to o zvyku

Moje Astrina 1,7DTi
Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....

No taky nevím, jestli si na to zvyknu, já nejvíc couvám podle zrcátek, ale je to spíš když potřebuješ někam na těsno, tak jukneš na monitor, jak to tam vypadá, a kolik je tam místa. I když to bude taky podle odhadu tý vzdálenosti, protože kamerka kouká ze zadního nárazníku a nebude tam žádnej záchytnej bod s kterym to porovnat.