Povolené rozměry

Vybíráte disky či plechy, nevíte co to je ET, či jaké kola se hodí na vašeho oplíka, zde najdete odpověď
martin148

rychlostny index

Příspěvek od martin148 »

zdravim vsetkych, mam taku otazku k rychlostnemu indexu, v TP mam napisany T a ja mam pnue H. Hacko je vysia rychlost a to ak sa nemylim je povolene. Mozte sa k tomu vyjadrit. Diki moc
Reklama

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Vyssi rychlostni index je v poradku.
IGI
Kontaktovat uživatele:

zápis do TP

Příspěvek od IGI »

Já neměl v techničáku 16" ET30 J7,5. Koupil jsem na www.elektrony.cz a poslali mi papír typový list pro OPEL ASTRA G a bylo tam celkem 6. rozměrů schváleno pro OPEL. Zašel jsem na technickou evidenční kontrolu co má kulaté razítko pro přestavby, to nemají všichni a zaplatil jsem 200,-kč a na dopravce mi napsali i takové rozměry pneu co ASTRA nikdy neměla a ani výkonově nezvládla. Takže žáden problém s typovým listem od té firmy. Prý se ten typový list dá stáhnout i na nettu?
Astra G, 1.6, 16V, 74kw, motor X16XEL, 2000. hatchback 5.dv, Černá metalíza, spotřeba 5l/100, klima: ÚPRAVY-LPG IV.genrace - přímé sekvenční vstřikování, carbonové vyhřívání sedadel, GPS, nový palubní PC od Davida, xenon s regulací výkonu, black desing,alu atd.
Odpovědět