Milhiho Astrule 1,6 16V X16XEL 5dv. nové foto str.2 dole

Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi »

AstraMan píše:Si kupoval v KH tu samolepku na nádrž? Já tady v Kolíně vidím spoustu, ale samé veliké :lol:
Tu jsem si nechal udelat v reklame....das si navrh rozmer a oni ti to udelaji..me s tim pomohl kamarad a tak to dodelali...otazka necele stovky a nemas jeden kus :wink:
Reklama

synologic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od synologic »

Chválím ty pedály. Superrrrr. :D
Caravan
Obrázek
I pád na držku je pohyb dopředu...
Obrázek
Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi »

synologic píše:Chválím ty pedály. Superrrrr. :D
Za tu drinu montaze to stoji ale podruhe bych do poho nesel..spojkovej pedal je z plastu a zbytek zelezo...nebylo to snadne bez demontaze :roll:
milosh
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milosh »

mooc pekne, xenony v cocakch to uz jeneco jinyho nez klasika AE vid? ale co ty ostrikovace a naklapeni svetel? neresis asi vid :D
Jinak interier v barve taky suprovej !!!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Milhi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milhi »

milosh píše:mooc pekne, xenony v cocakch to uz jeneco jinyho nez klasika AE vid? ale co ty ostrikovace a naklapeni svetel? neresis asi vid :D
Jinak interier v barve taky suprovej !!!
Mas pravdu ty xenony se vsem libi....ja sem si jeste vybral modrou barvu svetlo ma teplotu 8000k a vypada to zajimave. Ostrikovace jsem resil chvili. Po zjisteni ze moje auto na to nema pripravu ze chybi pojistka v motorovem prostoru me napadlo ze bych je mohl jednoduse napojit na hadicku k ostriku celniho okna ale nebyl jsem si jist s dostatecnym tlakem pro vsechny ostriky. Tak snad mozna nekdy jindy. Naklapeni mam normalka na kolecko. To je dostsacujici :)....interier: dalo to praci ale stoji to za to :wink: diky
Odpovědět