4 Radek.km: No já si říkal, že by bylo blbý aby si lidi museli doma bastlit nějaký redukce

No a pro úplnou zmatenost jsem našel ještě tohle : http://www.gsm4u.cz/recenze-mp3-autorad ... ek2225.htm To má zase bluetooth handsfree....
Můžu potvrdit ten joystick jsem měl ve služební feldě u ruční brzdy a jak si na něj zvykneš tak už na rádio ani nesáhneš - je fakt dobrejmani píše:Mne tie rozdiely vobec nevadia aspon teraz.
Ten joy nepodcenujMozno ten dizajn neni cool, ale co sa tyka ovladania je fakt super. Podsvietenie je uplne zbytocne. Ak mas moznost vyskusat vyskusaj. Ja mam vymyslene 3 varianty umiestenia:
1.nad zapalovac, len by sa musel pouzit podomacky vyrobeny vinkel aby to bolo vo vertikale s miernym sklonom.
2.vedla rucnej brzdy, zhruba ako zacina ta priehlbina pod 5prev.stupnom. Bude to zalezat od laktovej opierky.
3. hmm pod volant na pravu stranu, ale v tomto pripade je cely joy zbytocny.
Viem, ze sa to tu vela ludom prve riesenie nemusi pacit (je mi to jedno), ale je to zas prakticke. Som clovek co ma pravu ruku furt na prevod.pake a takto by to bolo pekne po ruke.
Jojo u feldy to bylo snad jediny rozumny misto na umisteni, take jsem ho tam mel a dalo se na to zvyknout. V eFku u jsem ho mel umisten o neco logicteji - vedle blinkru.Radek.km píše:Můžu potvrdit ten joystick jsem měl ve služební feldě u ruční brzdy a jak si na něj zvykneš tak už na rádio ani nesáhneš - je fakt dobrej
Já ho měl u blinkru ve fiatu scudo ale u té ručky je to mnohem lepšíMarky píše:Jojo u feldy to bylo snad jediny rozumny misto na umisteni, take jsem ho tam mel a dalo se na to zvyknout. V eFku u jsem ho mel umisten o neco logicteji - vedle blinkru.Radek.km píše:Můžu potvrdit ten joystick jsem měl ve služební feldě u ruční brzdy a jak si na něj zvykneš tak už na rádio ani nesáhneš - je fakt dobrej
Je to otazka zvyku, ja jsem zvykli mit obe ruce na volante, tak je pro me bylo blizsi=lepsi, je treba to odzkouset, kazdemu sedne neco jine.Radek.km píše:Já ho měl u blinkru ve fiatu scudo ale u té ručky je to mnohem lepší
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |