Dnes vše zrušeno .....
Jo Blok A to byla bomba, ja si pamatuju, ze nase RDMka na 50W vysilala neco pres 70W a kdyz jsme slyseli Radio Proglas, tak jsme si to namirili na jejich vysilac, zaklicovali a byl klid od panbickaru.HonzP píše:Vojna byla bezva![]()
Já byl u pípáků, měl jsem na dílnách radioreléové techniky opravovat RDMky a SNTéčka a to byl pro člověka se stavební průmyslovkou fakt boj (mimochodem, kvůli RDM s A blokem jsem skoro šel do kriminálu - pirátské vysílání, rušení rádia Prácheň pod vlivem protivínského pivka![]()
![]()
)
Pak jsem byl na nabíjecí stanici a když důstojnící zjistili, že umím truhlařit, bylo vymalováno... Mimochodem vyráběl jsem docela kvalitní akumulátory, brakoval jsem sady na opravu z NZ a to mě bavilo
Kua z Morseovky jsem slozil zkousky, ale dneska uz nechytnu nic. Sice jsem mel pouhych 30, ale dnes uz opravdu nic.denny píše:5936 Klecany-radiodálnopsec-pípák-velitel-R 140 a pak R138.Výcvikáč.
Morse ještě občas chytám
Na konci vojny som zapisoval 100-120/minAlzafir píše:Koukám, že tu je spousta spopjařů, morzeovku jsem chytal i 60, občas to někde zaslechnu a fakt bych to asi celkem postíhal.Teda už ne tu 60ku, ale pionýrské tempo by prošlo![]()
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |