Clonitko na prednim okne
- Reklama
No tu značku GF mám na úplne všetkých sklách. nechce sa mi veriť žeby niekto menil všetke sklá. Ešte jedno trebars, ale všetke?Marky píše:Z te druhe fotky neni nic poznat, ale na celnim skle by mel byt take symbol GM. Na bocnim byt je to nepoznatelne tak to tam je, takze jsi na tom jako ja - uz tam nemas originalni sklo od opelu. Mas to sice od stejneho vyrobce jako original, ale to sklo Ti tam nedaval Adam.
X20DTL-G CARAVAN, AUTOMAT, PC, TEMPOMAT, KLIMA, KOŽA, 100 EDITION
No to som si teda nevšimol či je niečo vo štvorčeku.Marky píše:Ale znacku GM v cernem ctverecku mas na vsech jen ne na prenim, ze? To GF je jen vyrobce skla, pokud to sklo (nahradni dil) dodava opel tak tam budes mit symbol GM (General Motors).

-
- Kontaktovat uživatele:
No dobre, tak ste ma presvedčili, predsa len bolo asi menené
Myslel som že mám astru nepoškvrnenú.
Nikdy by ma teda nenapadlo pozerať na rok výroby skla. Ale už som múdrejší. Mimochodom Vojto máš super informácie o astre, teda klobúk dole pred tebou.

Keď som zháňal Astru, tak jedna z prvých vecí ktoré môj technický poradca pozeral bol práve ten rok na sklách. Podľa neho je predné sklo „spotrebný materiál“, stačí správny kamienok na správne miesto a ......... . Horšie by bolo, keby nesedeli roky na bočných sklách.
Neviete niekto čo znamenajú tie bodky pred označením roku? Niekedy sú zoradené v priamke, niekedy vo štvorci.
Neviete niekto čo znamenajú tie bodky pred označením roku? Niekedy sú zoradené v priamke, niekedy vo štvorci.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL