a "zorné pole stěračů" (zase mně nemusíte brát úplně podle slov zorné pole) je myšlen obdélník horního, spodního a bočních dosahů stěračůdimi píše:Ve vyhlášce je že na čelní ploše nesmí být nic, co brání ve výhledu. Klidně tě můžou sejmout i za stromeček na zrcátku nebo zavěšený CD.
Při školení řidičů mot. vozíků nam bylo řečeno toto: Zorné pole je plocha stíraná stěrači. Pokud stěrače nejsou instalovány, je zorné pole celá plocha čelního skla.spermin píše:o GPS tu opravdu nic není, ale toto je podobnéa "zorné pole stěračů" (zase mně nemusíte brát úplně podle slov zorné pole) je myšlen obdélník horního, spodního a bočních dosahů stěračůdimi píše:Ve vyhlášce je že na čelní ploše nesmí být nic, co brání ve výhledu. Klidně tě můžou sejmout i za stromeček na zrcátku nebo zavěšený CD.
čili celé sklo
Toto je vacny problem, policajt buzeruje takmer aj zato ze mas zle nafukane kolesa.Tomino OPC píše:Tak na Astřici jsem jej měl nalepený 2 x - červený, neprůhledný ( sámo, že nahoře ), dal jsem si záležet, aby byl jen po značky, kam sahal origo zatmavovací pruh. Platil jsem 2 x 300 a jednou 500 kč - vždy mimo Jablonec - tady nikdy nevadil nikomu ( holt co kraj, to jiný policista ). Nakonec mě jej nechal jeden nymburák na silnici odlepit, jinak mě nechtěl vrátit techničák. Pak jsem si dal ze zbytku Bruxafolu průhledný černý a ten už nikdy nevadil nikomu.
Zafira dostala minulou středu modrý - také neprůhledný, uvidím, jak dlouho vydržíUž jsem si na to zvykl, bodne to proti slunci a také se mě to líbí. Kluk co mě je lepí, dělá v reklamce a ve středu pravil, že tam přijel i policajt se svým soukromým autem a nechal si jej vylepit na Oktávku ....a pak že se to nesmí
Naše další fóra: | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |