na hrad pěšky nejdu, já vás tam počkám pěkně autíčkem... šel jsem tam už asi 6krát pěšky a nikdy jsem tam nedorazil... den má málo hodin na to abych to zvládnul... jinak zámek se dá zvládnout úplně v pohodě. Houby rostou hodně, když jsou příznivé podmínky, teda aspoň podle toho jak ostatní nosí plné košíky, mě se nějak vyhýbají, nebo se mi schovávají . Uvažujeme že si vezmeme buď inline brusle, nebo kola, je to tam jak dělané na projíždky a nebo bruslení... takže tam můžeme udělat takový sportovní den kdo bude chtít,co? jen nápad...
Jinak za ty srnce a kance už se těším (Peťka ani ne ... ženská)
Opel astra G caravan, 11/1999, 1,6 16V, muj druhy milacek :) - škoda jí...
Současnost:
Opel astra H caravan, 10/2006, 1,9 CDTI (Z19DT), výbava elegance (8xairbag, ABS, ASR, ESP, DPF, 6kvalt, auto klima, tažné...),
úpravy: 18" ALU (225/40ZR18), přední děrované kotouče Zimmerman + desky Texstar
Joel, až ted jsem si všimnul že kolem toho tvého střediska to moc dobře znám, jezdívali jsme dost do toho střediska co je ještě kousek dál když se jede od Smradavky tou příjezdovou cestou.
...za nama je Southfork nebo tak nejak... jsou tam jenom chatky...asi myslis toto ne? Jinak tu je jeste Autokemp Smradavka a Dorea...a vsechny jsem uz zlikvidoval Funguju jen ja a lovecky zamecek