XIII.Opel Astra sraz ( letiště Střemy, Mělník ) - 10.05.2008
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
tak zatim 33kusu G, to se ani na jedno foto nevejde, budeme muset udelat panoramato 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Jenže do německa nejedu z důvodu toho že je malej nemocnej a já nemám hlídání pro něj a tak si ho vezmu sebou , tak že tam dlouho nebudu moct býtmilosh píše:Heh, na chvilku prej, pojedes ve 4 domu a budes radzviratko píše:Tak jelikož se D nekoná , tak bych se přijel na chvilku podívat![]()
aspon tam bude jedna poradna kara, teda 2 vlastne jedno hacko uz je registrovano

Já se nakonec zúčastním..takže jsem náhradník hehe... 

Opel Astra G 3Dv.edition 100, 1.6 X16SZR,Polar-Sea Blue
Chytrý člověk dělá nové chyby,hloupý stále stejné...
Má Astra G
Má Astra G
Ahoj, já jedu z Liberce. Potřebuješ něco odvézt ze srazu nebo přivést z Liberce?milosh píše:Mam dotaz zda nejedete nekdo z Liberce nebo Ostravy (nejlepe teda presne z Koprivnice)? Potreboval bych neco poslat![]()
A jeste dalsi otazka, zda nekdo neberete na sraz diagnostiku, sviti mi kontrolka airbagu tak zda to mam poresit zitra nebo pockat do soboty
Jo a ta diagnostika by se mi taky hodila - ze stejného důvodu

- kabrioletak
cestou ho zaprášíškabrioletak píše:tak auto pripravene,umyte,nalestene.rano vyrazim tak zatim zdarec.

Má Astra G
Má Astra G
- kabrioletak
tak ja schvalne jsem nepsal ze se asi stavim jeste na mycku to jen tak ostrikat kvuli tomu prachu ktery naberu po ceste ale vidim ze je to zbytecne kdyz si tady nekdo odpovimilode píše:cestou ho zaprášíškabrioletak píše:tak auto pripravene,umyte,nalestene.rano vyrazim tak zatim zdarec.na letišti ho ještě rád doleštíš...

www.hairmarket.cz
www.tommutuning.cz
www.tommutuning.cz
má reakce na reakci:kabrioletak píše:tak ja schvalne jsem nepsal ze se asi stavim jeste na mycku to jen tak ostrikat kvuli tomu prachu ktery naberu po ceste ale vidim ze je to zbytecne kdyz si tady nekdo odpovimilode píše:cestou ho zaprášíškabrioletak píše:tak auto pripravene,umyte,nalestene.rano vyrazim tak zatim zdarec.na letišti ho ještě rád doleštíš...
![]()
![]()
ale zas bych to tak nehrotil nebod rano nebyva zas takova prasnost na ceste jak v odpolednich hodinach tak si myslim ze to bude dobry
![]()
![]()

Má Astra G
Má Astra G
- kabrioletak
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Pavle dik uz jsem to poresil postou 

SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- milosh
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: sd
Ja taky vcera 3H ale pak jsem vyjel z garaze a behem 20m to bylo zasrany, takze zitra to nalestim a hned frcim nez mi to na to napadalukaskpd píše:zdarec dufam ze pridem cisty od 18:00 som ho lestil do 20:30 tak dufam ze to bude ok tak zajtra