Dnes je ten slavný den.

Astra je z5.

Pocity vesměs dobrý. Přejímka proběhla na té nejprofesionálnější úrovni.
Kromě paní majitelové, byl u předání přítomen i technik. O všem jsme si popovídali, průběh opravy jsem viděl na fotografiích.
V jedné věci jasno:
Auto si nechávám.
(tímto děkuji všem, kteří se zúčastnili mé miniankety, kterou jsem měl nějaký čas v podpisu.
Auto vypadá jako dříve, snad ještě líp. Lícování, tón barvy apod. nemůžu strhnout ani půl bodu.

Znatelná je oprava pouze na části podlahy kufru, po odklopení koberečku. Jinak nic - zkrátka nic. Zadní světla mám teď sice každý trochu jiný (jsou stejný, jen to nový je nepoškrábaný), ale to je jen otázka času, kdy se ošoupe.
Ani nevím proč a čím jsem si to zasloužil, ale zprovoznili mi pravou zadní mlhovku podle Radošova návodu - asi se jim taky jedna nelíbila

, takže mi ušetřili kousek práce.

THX
Co mě čeká: Pouze výměna rámečku RZ vzadu a lepení nové samolepky pod RZ, je trochu naprasklá a při zavírání pátých dveří drnčí. Oni by mi asi dali novou jejich, ale když viděli že je na ní nápis
www.astra-g.cz, tak jí tam raději nechali

. Dále ještě musím sehnat segerovku, která drží kryt rezervy. Né snad že by mi jí tam nedali, ale asi jí nenacvakli pořádně a mě už vystřelila kdoví kam

. Co se oteplí, tak na dveře ještě přijde nalepit golfista (už ho mám). To jsou ale jen prkotiny.
Všechno snad funguje. Zadní stěrač stírá, ostřikovač odstřikuje, všechno svítí, spínač 5tých dveří rozpíná. Až bude příležitost, čekají jen na kontrolu linky vyhřívání. Ale sklo mi zůstalo moje, tak to snad bude OK (kdyžtak opravím, už jsem to dělal snad 10ti lidem).
Tímto si dovoluji poděkovat
úplně všem, kteří mě v tomto topicu, ale i mimo něj (osobně, SZ, ICQ apod.) psychicky podporovali. Děkuji.
Speciální dík patří
Trdlovi (za všechno),
New-Namemu (že snášel mé depresivní ICQ smrště),
Astra - R@SAGovi (za podporu, rady...),
Cidlovi (za cenné rady a nejen rady).
Kladná stránka: Poznal jsem osobně
Trdla a to tak, že pokud bychom se potkali jen na srazu, takhle by jsme se nepoznali.
Poslední díky patří
Autokarosářství VECEK, které předvedlo výbornou práci a profesionální přístup k zákazníkovi. Jako za první republiky: O nic se nestarejte - všechno zařídíme.

Děkuji. A taky předem díky Miloshovi, že to nevezme jako reklamu.