Inženýr...!

Co se jinam nehodí pište sem
Majla

Příspěvek od Majla »

podle toho jak všichni píší o oslavách, tak je to tu samej iženýrskej :lol: :lol:
Reklama

Diablo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

Jocker píše:Gratulace....vím jak dopadnou ty oslavy...jsem si to prožil minulý týden:) Eště teď mě bolí játra.
jojo už po včerejšku dostaly játra pořádný šok a jdu pokračovat.. :lol:
Astra G 1,8 16V Z18XE polární modř 5dv a kilowatt hudby:-)

:arrow: Diablova tmavě modrá Astra
:arrow: Zvěrstvo:-D

AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Gratulace ... a ted hura na PhD, ne? Uz jenom kvuli tomu stipendiu to stoji za to :wink:
Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker »

Jasně tech cca 7k měsíčně to je neodolatelná nabídka.....
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Nic ti nebrani brat stipendium a pritom pracovat, navic za velmi vyhodnych podminek.
Diablo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

mno doktorand nebudu i když je to pohodička-už nechci mít se tou školou nic společnýho-těch 7 let mi stačilo.. :lol:

Jocker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jocker »

NO sice ti nikdo nebrání, ale pokud musís "odpracovat" ve škole 20h za týden, tak už ti moc času nezbyde...
AstraDTI

Příspěvek od AstraDTI »

Tak to je potom blby, ja jedu na 90 procent uvazku+musim udelat nekolik prednasek za rok ve skole - coz jde stihat dobre.
Princ William

Příspěvek od Princ William »

AstraDTI píše:Tak to je potom blby, ja jedu na 90 procent uvazku+musim udelat nekolik prednasek za rok ve skole - coz jde stihat dobre.
to je škoda že neučiš u nás. bych měl aspoň nějakou protekci a také společné téma :lol: :lol: :lol: no jinak taky gratuluju........já doufám že už se příští rok dočkám Bacila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nějak se to protáhlo o další rok :evil:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Diablo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Diablo »

Princ William píše:
AstraDTI píše:Tak to je potom blby, ja jedu na 90 procent uvazku+musim udelat nekolik prednasek za rok ve skole - coz jde stihat dobre.
to je škoda že neučiš u nás. bych měl aspoń nějakou protekci a také společné téma :lol: :lol: :lol: no jinak taky gratuluju........já doufám že už se příští rok dočkám Bacila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nějak se to protáhlo
u nás je to stejně jako u AstraDTI-pohoda, ale stejně se mi do toho nechtělo..:-)
Princi já studoval 7 let a kámoš 9 a půl takže s natahováním buď v klidu.. :wink:

Princ William

Příspěvek od Princ William »

Diablo píše:Princi já studoval 7 let a kámoš 9 a půl takže s natahováním buď v klidu.. :wink:
no já si z toho taky hlavu nedělám ale když by přišto na další prodlužování tak to už by se mi moc nelíbilo........za rok cca 40tkč.....jinak já mám těch "nekonečnejch" studentů okolo sebe spousta, tak vím jak dlouho se dá taky studovat :!: 8) no ale řikám si 3 roky už mám za sebou tak to nějak doklepu :lol:
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Phrz
Kontaktovat uživatele:

Re: Inženýr...!

Příspěvek od Phrz »

Tak i ja jsem se po nekolika letech stal Ing. boj az do konce :D

Neuveritelny :D koukam jak jsem tu psal jeste kdyz jsem nebyl ani bc. a ted tohle, to to leti :D
bývalé: Astra G Comfort 1.4 https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=47&t=25151
nyní: Corsa D Sport 1.4T https://corsaclub.cz/viewtopic.php?f=9&t=9676
nyní: Astra J Cosmo 1.6T SIDI https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic.php?f=17&t=378&p=3258#p3258
Pleshoun

Příspěvek od Pleshoun »

A teď to hlavní... ty pohádky, jak trh práce čeká jen na vás, co vám ve škole lámali do hlavy... pusťte s hlavy... :-)
Vím o čem mluvím... Ing. jsem a povoláním nejdříve databázový administrátor, potom programátor, teď programátor v automatizaci... ale že bych si jako mechatronik připadal nějak výjimečný to teda ani omylem... s desetiletou praxí se stejně v podstatě stále učím nové věci...
Možná lepší zůstat na škole a učit... do důchodu to samé :-P
Astra G 1,6 16V Comfort, r.v.2001, Z16XE
Pjasatoo

Příspěvek od Pjasatoo »

CONGRATULATIOS
Teď máme Z18xe Mazlík
Samothe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samothe »

gratuluji, ikdyž nikdy nepochopím chodit do školy tak dlouho :D