Klimatizace

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Frydex
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frydex » 06 čer 2008, 07:24

No jestli to teče chladič, tak doma s tím nic nenaděláš, musiš to hodit nekde kde opravujou chladiče. Lidi to hndne mivají ty opravny v garažich, je třeba jen pohledat... :wink:
Moje Astrina 1,7DTi
Obrázek Přišel jsem, viděl jsem, zůstal jsem....
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."

Reklama

herminator
Kontaktovat uživatele:

Re: klimatizace

Příspěvek od herminator » 06 čer 2008, 07:29

renatka píše:ahoj, koukala jsem tu na téma klimatizace a v jednom se píše, že nějčastější únik bývá u ventilátoru klimatizace a na chladiči bývá flek. Tak jsme to rozmontovali a je tam flek skoro přes půl chladiče. Dá se to nějak opravit doma, nebo se s tím musí někam kde se na to specializují?

dík
no ja měl před dvěma roky stejný problém, měl jsem někde únik a nemohli jsme to zaboha najít, až nás potom napadlo se podívat pod ventilátor. Byl tam flek jako prase. Nevím jestli se to dá opravit a na druhou stranu jestli to má cenu. Já to měnil celé za nové ( necelých 7tis. montáž i s naplněním)a pohoda :wink: ....drží dodnes.
v minulosti OPEL ASTRA 2,0 60KW, nyní SUZUKI SX4 1,6 GLX 4x4 79KW,
člen Carp Teamu Radegast Karviná

renatka

Re: Klimatizace

Příspěvek od renatka » 06 čer 2008, 09:04

Podívej se ale jestli ti to neuniká pod ventilátorem u chladiče klimy.Většina problémů je přímo tam (uprostřed ventilátoru bývá flek).[/quote]

chladič neteče, jen tam je ten flek jak se tady psalo.

Arwy

Příspěvek od Arwy » 06 čer 2008, 10:20

Neviete mi poradiť, či je normálne to, že po vypnutí klímy a pustení len vetrania je cítiť akoby vlhký vzduch a občas sa mi mierne orosí čelné sklo nad výduchovou mriežkou? Voda z chladiaceho okruhu sa mi netratí. Je to zkondenzovaná voda.
Programovanie riadiacich jednotiek vozidiel Opel, diagnostickým testerom GM MDI.
Lustrácia Security a Radio kódov z VIN čísla vozidiel Opel.
Opel Astra J Sport, 1.6, 85 kW, A16XER+LPG, r.v. 2010; Ex Opel Astra G, Z14XE, Ex Opel Astra G, X16XEL

renatka

klimatizace

Příspěvek od renatka » 09 čer 2008, 20:55

tak jsme to vyřešili. Necháme to bejt a budeme jí každej rok doplňovat.Stejně to je jen na léto.

green
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od green » 09 čer 2008, 21:32

renatka píše:tak jsme to vyřešili. Necháme to bejt a budeme jí každej rok doplňovat.Stejně to je jen na léto.
Řeším to úplně stejně, jednou za rok vždycky před létem naplnit, vydrží zhruba ten rok a je klid.
"je lepší ztratit na silnici vteřinu, než ve vteřině život"
Opel Astra G, caravan, 1,6 16V, 74kW, 1998
na důchod: (o\_/o)
https://www.astra-g.cz/forum/viewtopic. ... 4032#84032

renatka

Příspěvek od renatka » 10 čer 2008, 08:01

green píše:
renatka píše:tak jsme to vyřešili. Necháme to bejt a budeme jí každej rok doplňovat.Stejně to je jen na léto.
Řeším to úplně stejně, jednou za rok vždycky před létem naplnit, vydrží zhruba ten rok a je klid.
Přesně tak stejně to je jen na léto, v zimě si neklamatizujeme a je to možná i levnější, ale hlavně bez starostí.

Odpovědět