Zadní výškové repro

Vše o zapojení repro, radia atd..
Marky

Příspěvek od Marky »

Tak jsem se koukal, do starych prospektu, kdyz uz jsem je vyhrabal. Takze pokud si clovek neobjednal orig. radio, tak tam mel seriove jen 2 repraky. Pokud si vybral original radio (CAR300,CAR400 nebo CDR500) tak soucasti bylo 6 repraku. Z toho si dovolim usuzovat, ze pro CR standarde ty vyskace nebyly, mozna se musel clovek ozvat, ze je tam chce.
Reklama

pepca

Příspěvek od pepca »

Marky píše:Tak jsem se koukal, do starych prospektu, kdyz uz jsem je vyhrabal. Takze pokud si clovek neobjednal orig. radio, tak tam mel seriove jen 2 repraky. Pokud si vybral original radio (CAR300,CAR400 nebo CDR500) tak soucasti bylo 6 repraku. Z toho si dovolim usuzovat, ze pro CR standarde ty vyskace nebyly, mozna se musel clovek ozvat, ze je tam chce.
zdravím,asi to nebude tak jednoznačné,já tam mám tu 300,rádio,auto je dovezené z německa,je tam taky pouze šest repráků,výškáče pouze v předních,ale na srazu bylo géčko s 500 rádiem,a ten měl repráků osm,myslím našeho Otase,tak to nebude tak jednoznačný.
pealss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pealss »

mam dovezeny auto z Italie a mam tam taky 300vku ale tu tam dodal borec ktery astricku dovezl a mam taky jen 6 repraku a vzadu chyby dva :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
kdo vi jestli .......
Princ William

Příspěvek od Princ William »

jen tak mimochodem. ve 3 dveraku jsou vzadu vyskace :?: nejak jsem jeste po nich nepatral. vim akorat ze jsou repraky v bocnich vyplni.......
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
Vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vojta »

Princ William píše:jen tak mimochodem. ve 3 dveraku jsou vzadu vyskace :?: nejak jsem jeste po nich nepatral. vim akorat ze jsou repraky v bocnich vyplni.......
nejsou :wink:
Zprávy prosím pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel
Princ William

Příspěvek od Princ William »

Vojta píše:nejsou :wink:
jsem si rikal ze jsem blbej nebo slepej. proste tam nejsou a nemusim nic resit :lol: stejne ani nevim jak to hraje nebot predchozi maj si vzal 500 s sebou do vectry :cry: jinak dik
Opel Astra G, 3DV, edice 100, 2/2000, X18XE1, polarmeerblau, kůže, 109.660 - 198.360 km PRODÁNO
R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. »

M&R píše:Sem je tam taky neměl, tak jsem tam dal ty co montuje škodovka do kokty a fóbie, a nemůžu si stěžovat, hraje to skvěle, navíc mají vestavěnou výhybku, tak jsem nemusel řešit zapojení a nestálo mne to ani kačku. Přitáhl mi jich hromadu kámoš. A rozměrově tam sednou jak pr*el na nočník. :D :D
Tak to se divím že jsi je tam neměl.Mám totiž taky1.4 16V a 100vku a mám je tam.Jo a r.v.99
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
pepca

Příspěvek od pepca »

R.A.Y. píše:
M&R píše:Sem je tam taky neměl, tak jsem tam dal ty co montuje škodovka do kokty a fóbie, a nemůžu si stěžovat, hraje to skvěle, navíc mají vestavěnou výhybku, tak jsem nemusel řešit zapojení a nestálo mne to ani kačku. Přitáhl mi jich hromadu kámoš. A rozměrově tam sednou jak pr*el na nočník. :D :D
Tak to se divím že jsi je tam neměl.Mám totiž taky1.4 16V a 100vku a mám je tam.Jo a r.v.99
zdary,a jaké rádio tam máš?já to psal již někde výš,taky mám r 99,je to taky stovka,no a nejsou tam. :cry:
R.A.Y.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.A.Y. »

pepca píše:
R.A.Y. píše:
zdary,a jaké rádio tam máš?já to psal již někde výš,taky mám r 99,je to taky stovka,no a nejsou tam. :cry:

car 400
Usmívej se! Zítra bude hůř a pozítří možná už ani nebude.
Miro.design
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miro.design »

cau jak tak ctu tak taky prispeju, mam rok 2002 vybava comfort(sedana) a beden mam osum vejsky mam i vzadu a prave se divim ze je tam fura z vas nema :shock: ja prave myslel ze to tam ma kazda astra :shock:
Oťas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oťas »

Miro.design píše:cau jak tak ctu tak taky prispeju, mam rok 2002 vybava comfort(sedana) a beden mam osum vejsky mam i vzadu a prave se divim ze je tam fura z vas nema :shock: ja prave myslel ze to tam ma kazda astra :shock:
Taky mě to překvapilo, když mi "pepca" na srazu ukazoval, že je tam nemá.....bral jsem to jako samozřejmost, že tam jsou.... :o
Astra G hatchback, r.v.2000, Z16XE, klima, ABS, zaslepen EGR. 4x airbag, nyní čočky (xenony).odvětrání motoru zvlášť do nádoby,po uzamčení automatické zavření oken,rádio VDO Dayton CD 2304 MP3 4x50W
Astra H 1.9 CDTI 88kW ..... chip na 104,3kW
M&R

Příspěvek od M&R »

R.A.Y. píše:
No to netuším, třeba je předchozí majitel sebral :oops: No fakt nevím.
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
pepca

Příspěvek od pepca »

M&R píše: No to netuším, třeba je předchozí majitel sebral :oops: No fakt nevím.
zdary,no já nevěřím,že by je někdo ze zadních dveří vyndaval,moje auto je z německa,jsem jeho druhý majitel,hned Helmutovi, a repráky tam nejsou,holt ta výbava je záhadná,někdo tam má to ten zase nemá to,sekali to jak se asi vyspali,jinak nezapomen,počítám s tebou toho 27 v Hradci,Jarouš to ví,už abych to konečně mohl dodělat :wink:
M&R

Příspěvek od M&R »

Jasný, už je to pro jistotu v autíšku naložené. :D :D
Astra G 2000 X14XE 1.4 16V edition 100
pepca

výškáče

Příspěvek od pepca »

M&R píše:Jasný, už je to pro jistotu v autíšku naložené. :D :D
zdary,ooooooo,co dodat,jsi né stoprocentní,ale dvěstěprocentní,prostě spolehlivost a šikovnost sama,nemá cenu o tobě pochybovat,díkes :wink: :wink:
Odpovědět